Nytt sjokktap for Lillestrøm

Lillestrøm tok ledelsen, men tapte igjen mot et nyopprykket lag.

Åsane - Lillestrøm 3-1

Se målene i Sportsnyhetene øverst!

Lillestrøm står med tre kamper uten seier og to strake tap i Obos-ligaen.

Mandag kveld gikk LSK på et pinlig 1-3-tap for Åsane, til tross for at de fikk en drømmestart da Torbjørn Kallevåg curlet inn 1-0 etter ett minutt.

– Åsane var best totalt sett, og det sier resultatet også. Vi gjorde det bra og tingene vi skal innledningsvis; vi produserte en god del og hadde ganske god kontroll i en stor periode. Vi burde kanskje omsatt mer av den trafikken vi hadde i en periode, men så ble det for dårlig, sier Lillestrøm-trener Geir Bakke til Eurosport Norge.

– Vi senket oss i banken, Åsane fikk ta over fra midten av førsteomgangen og ut, vi ble lave, mistet aggressivitet, tenkte for sakte og brukte for lang tid med ball, fortsetter Bakke.

Åtte minutter inn i andre omgang kom utligningen fra hjemmelaget da Kristoffer Larsen sendte av gårde et skudd fra om lag tjue meter. Mads Hedenstad Christiansen hadde dårlig sikt, mens Lillestrøm-målvakten gjorde en svært dårlig jobb med å holde ballen ute.

Etter 74 minutters spill var kampen snudd da et innlegg havnet på bakerste stolpe hos Håkon Lorentzen, som headet via Aleksander Melgalvis til 2-1.

På overtid kontret innbytter Didrik Bjørnstad Fredriksen inn 3-1 for Åsane.

– Tre poeng er alltid godt. Det smaker alltid litt ekstra når det er mot de store lagene, sier 1-1-målscorer Kristoffer Larsen til Eurosport Norge.

Etter uavgjort mot Sandnes Ulf (1-1) har Lillestrøm nå tapt for de to nyopprykkede lagene Stjørdals/Blink (0-1) og Åsane (1-3).

De svake resultatene betyr at Lillestrøm ligger på åttendeplass med kun sju poeng på de fem første kampene i Obos-ligaen.

Tromsø topper tabellen med fem strake seirer. Mandag slo tromsøværingene Øygarden 1-0 hjemme på Alfheim.

Neste kamp for Lillestrøm er borte mot Jerv fredag kveld.