Det er nettstedet InsideEVs som har vært i kontakt med flere amerikanske Tesla-kunder. De melder om at bakfangeren løsner i fart. Skjermdump: Twitter, @rnowlakha og @rhenart
Det er nettstedet InsideEVs som har vært i kontakt med flere amerikanske Tesla-kunder. De melder om at bakfangeren løsner i fart. Skjermdump: Twitter, @rnowlakha og @rhenart

Tesla-eiere melder om støtfangere som løsner i fart

– Plutselig hørte vi en høy lyd bakfra. Se video:

Tesla har økt produksjonstakten betydelig de siste årene.

Tidligere i år passerte den amerikanske bilprodusenten en svært viktig milepæl. Da rullet nemlig Tesla nummer én million ut av fabrikkporten.

Men selv om salget hatt tatt seg opp, er det heller ikke alt som går på skinner. Elbilprodusenten har hatt flere kvalitetsutfordringer, både på kommende Model Y og minstemann, Model 3.

Nå rapporterer elbil-nettstedet InsideEVs om flere Model 3-eiere i USA, som opplever at bakfangeren rett og slett løsner under kjøring.

Video-dokumentert

– Jeg kjørte gjennom en vanndam, omtrent ankeldypt. Plutselig hørte vi en høy lyd bakfra. Da jeg så gjennom bakspeilet, lå støtfangeren igjen på veien bak meg. En venn som satt i en annen bil rett foran meg, kjørte gjennom samme sølepytt uten problemer, sier Troy Bosman til InsideEVs.

Han er bare én av flere som har kontaktet nettstedet, etter at de har delt flere lignende historier.

En annen Tesla-eier som har opplevd akkurat samme problem er Logan Jamal. Han fikk også dokumentert hendelsen med video – hentet fra bilens bakre kamera.

Siden publiseringen 13. juli i år har over 1,2 millioner sett klippet på YouTube.

Flere kunder har delt bilder av sin Model 3 hvor bakfangeren har falt av. Denne hendelsen skjedde i fjor:

Kjent problem

At bakfangeren på enkelte Model 3 rives av i regnvær har vært kjent tidligere. Kort tid etter lanseringen av modellen i 2018, omtalte InsideEVs om problemstillingen etter at to eiere delte sine erfaringer på Twitter.

Ifølge nettstedet trodde man problemet ble løst, men at det skal være mer omfattende enn først antatt.

Flere eiere InsideEVs har vært i kontakt med, forteller at Tesla har nektet å dekke skaden under garanti.

Broom har vært i kontakt med den norske Tesla-importøren, som sier at de ikke kjent med at det har skjedd noen slike hendelser i Norge.

Luksusbil tilbakekalles – taket kan blåse av

Her kan du se klippet hvor bakfangeren til Logan Jamal faller av under kjøring: