Zlatan-dobbel ga Milan-seier

Zlatan Ibrahimovic scoret sine to første spillemål etter viruspausen da Milan vant 2-1 borte mot Sassuolo i Serie A tirsdag.

Sassuolo 1-2 AC Milan

Se Zlatans første mål øverst!

To straffespark var den 38-årige svenskens målfangst på de seks første kampene etter pausen, og det hadde gått fire måneder siden hans forrige spillemål (mot Genoa 8. mars) da han tok ansvar i Milans jakt på europaligaplass.

Først nikket han inn kampens første mål på innlegg fra Hakan Calhanoglü i det 19. minutt. Francesco Caputo utlignet for hjemmelaget i det 42. minutt, men innen pausesignalet hadde Zlatan ordnet et nytt ledermål.

Igjen skjedde det med assist fra Calhanoglü. Tyrkeren spilte fram svensken med en perfekt bakromspasning. Zlatan rundet keeper og trillet ballen i mål.

Det ble ikke flere scoringer, og med seieren klatret Milan forbi Roma til 5.-plassen som gir sikker plass i europaligaen. Roma kan ta seg forbi igjen med poeng mot Spal onsdag, og Napoli er også med i kampen om den plassen

Se 1-2-målet her:

Tidligere tirsdag vant Atalanta 1-0 over Bologna og inntok 2.-plassen to poeng foran Inter, som onsdag får besøk av Fiorentina. Luis Muriel ble matchvinner etter en drøy time.

Kampens mest dramatiske øyeblikk kom ti minutter før pause, da Atalanta-trener Gian Piero Gasperini fikk rødt kort etter et raserianfall mot Bologna-trener Sinisa Mihajlovic.

Vinnermålet var Atalantas 95. seriemål for sesongen. Det er det høyeste antall for en klubb i Serie A de siste 60 årene.

Juventus er seks poeng foran Atalanta og åtte foran Inter. Torsdag kan laget ta et nytt langt steg mot seriegull med borteseier mot Udinese når den fjerde siste serierunden avsluttes.