SKUDDSKADER: Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at Christian Halvorsen døde av skuddskader.
SKUDDSKADER: Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at Christian Halvorsen døde av skuddskader. Foto: Privat

ASKIM-DRAPET:

Christian (43) døde av skuddskader

Christian Halvorsen døde som følge av skuddskader viser den foreløpige obduksjonsrapporten.

I en pressemelding skriver Politiet i Øst at Christian Halvorsen som ble funnet død utenfor sitt hjem i Askim, døde av skuddskader, ifølge den foreløpige obduksjonsrapporten.

– Vi har gjennomført flere vitneavhør i saken, og jobber nå med å danne oss et bilde av hva som har skjedd. Vi er fortsatt interessert i opplysninger som kan belyse saken, og vil fortsette med avhør av vitner, sier politiinspektør Agnes Beate Hemiø.

Politiet har mottatt flere tips etter drapet søndag kveld, men foreløpig har ingen status som siktet eller mistenkt i saken, og politiet etterlyser fremdeles flere vitner i saken.

Ifølge politiet er det gjennomført flere tekniske undersøkelser på åstedet, med bistand fra Kripos.

– De tekniske undersøkelsene vil fortsette i tiden framover, parallelt med den taktiske etterforskingen. Vi er foreløpig ferdige med undersøkelsene utendørs ved åstedet, men fortsetter inne på avdødes bopel. Vi etterforsker fremdeles saken bredt, sier Hemiø.

Selv om gjerningspersonen ikke er pågrepet enda, understreker Hemiø at det ikke er noe som tilsier at folk i Askim skal ha grunn til å være bekymret.

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som har vært i nærområdet til Tømmeråsveien mot Sekkelsten, like utenfor Askim sentrum, i tidsrommet søndag mellom klokken 17 og 22. Dersom andre har informasjon som kan bidra til å belyse saken, ønsker de å komme i kontakt med disse også.

Disse kan bes ta kontakt på telefon 64 99 50 60, eller via politiet.no: https://tips.politiet.no.

Saken oppdateres!