BLIR PAPPA: Devon Murray (t.h) spilte «Jokum Finnimann» i Harry Potter-filmene. Her sammen med «Gulla».
BLIR PAPPA: Devon Murray (t.h) spilte «Jokum Finnimann» i Harry Potter-filmene. Her sammen med «Gulla». Foto: NTB scanpix / Don Emmert

Harry Potter-stjernen (31) blir pappa for første gang

Devon Michael Murray om den nye tilværelsen: – Jeg har aldri vært så spent noen gang i hele mitt liv.

Den irske skuespilleren, Devon Michael Murray, er kanskje mest kjent for sin rolle som den litt uheldige «Jokum Finnimann», i Harry Potter-filmene. På privaten ser lykken derimot ut til å smile.

Onsdag delte Harry Potter-stjernen nemlig en gladnyhet på Instagram, som avslører at han og kjæresten, Shannon McCaffrey, skal bli foreldre for første gang i januar neste år.

«Baby Murray – 14. januar 2021», skrev han under et bilde av en grå babydress og ultralydbilder.

Se dette innlegget på Instagram

Baby Murray - 14th of January 2021

Et innlegg delt av Devon Murray (@devonmurrayofficial)

Harry Potter-kolleger gratulerer

Innlegget har i skrivende stund nærmere 700 kommentarer. Paret har igjen kommentert på flere av dem og skriver blant annet at de er «så lykkelig, spent og nervøs, og vi ikke kan vente til han/hun er i armene våre».

Flere av Murrays kolleger fra Harry Potter-tiden har også kommet med lykkeønskninger under Instagram-posten.

«Gratulerer Dev!! Så spennende», skriver Scarlett Hefner (29), som spilte Smygardingen «Petrea Parkinson». Evanna Lynch (28), kjent for rollen som «Lulla Lunekjær» gratulerer også:

«Åh, grattis Dev! Så glad på dine vegne! Du kommer til å bli en så morsom pappa!».

Harry Potter-babyboom?

Murray og McCaffrey har vært kjærester siden november 2018.

I april røpte skuespiller Rupert Grint (31), kjent fra en av hovedrollene som «Ronny Wiltersen» i Harry Potter-filmene, at han hadde blitt pappa for første gang.

Grint har tidligere spøkt om navnevalget hvis han fikk en sønn, og at han kunne tenke seg å kalle han Ron (På norsk: Ronny). I første omgang fikk han og kjæresten, Georgia Groom, derimot en liten datter, og det er foreløpig ukjent hva navnet til den lille er.