GIFTET SEG: Roald Dahls barnebarn Ned giftet seg med den jordanske prinsessen Raiyah i alle hemmelighet.
GIFTET SEG: Roald Dahls barnebarn Ned giftet seg med den jordanske prinsessen Raiyah i alle hemmelighet. Foto: RaiyahHKJ/Twitter

Roald Dahls barnebarn giftet seg med jordansk prinsesse

Paret giftet seg i en intim seremoni i England.

Paret hadde i utgangspunktet sett for seg et stort bryllup i Jordan denne våren, men på grunn av koronaviruset ble bryllupet utsatt til oktober, skriver Arab News.

Men i en overraskende vending har Roald Dahls barnebarn, journalist Ned Donovan, og prinsesse Raiyah av Jordan giftet seg i en liten seremoni i England.

Prinsessen delte et bilde av Ned som signerte ekteskapspapirene.
Prinsessen delte et bilde av Ned som signerte ekteskapspapirene. Foto: RaiyahHKJ/Twitter

– Takk til alle for deres hyggelige meldinger i anledning bryllupet! Det var i utgangspunktet planlagt å finne sted i Jordan i april, men pandemien har utsatt disse planene, og det var tryggere for min ektemanns familie å holde det i Storbritannia. Vi ser fram til å feire i Jordan så fort situasjonen tillater det, skriver prinsessen på Twitter.

Prinsessen har delt to bilder fra seremonien på sin Twitter-profil. Ett av Ned som signerer ekteskapspapirene, og et paret sammen på balkongen der seremonien fant sted.

Paret møtte hverandre i India i 2018, og forlovet seg i oktober i fjor, skriver Mirror. Donovan er sønn av Roald Dahls datter Tessa, og broren til skuespiller og modell Sophie Dahl.

Blant gjestene var dronning Noor av Jordan, prinsesse Raiyahs mor. Hennes far, kong Hussein, døde brått i 1999. Da Hussein døde, ble prinsesse Raiyahs bror, Abdullah, utpekt som konge av Jordan. Han hadde på dette tidspunktet nylig giftet seg med dronning Rania, og de to har vært kongepar i Jordan i flere tiår.