Brann i bil i Oslo

Nødetatene rykket torsdag ettermiddag ut til en bilbrann på en parkeringsplass i Oslo. De søker nå en navngitt mann som skal ha vært ved bilen før den tok fyr.

Nødetatene rykket torsdag ettermiddag ut til en bilbrann på en parkeringsplass på Bogstad i Oslo. En bil stod i full fyr, men er nå slukket.

– En kvinne har vært i bilen da den begynte å røyke. Hun har fått noen brannskader i ansiktet, sier operasjonsleder Cathrine Sylju til TV 2.

Kvinnen har også fått i seg en del røyk, og hun blir derfor kjørt til Ullevål sykehus. Politiet har ingen informasjon om hvorfor brannen startet.

Politiet søker med flere patruljer etter en navngitt mann som kan ha vært til stede da bilen startet å brenne. Et vitne på stedet har sett mannen stå ved bilen.

– Vi har fått informasjon om han har vært på stedet. Vi søker han fordi han kan ha informasjon om hva som har skjedd, sier Sylju.

– Hvis noen i Grindbakken ser en mann som prøver å snike seg unna politiet, så ta kontakt med oss på stedet eller på telefon 02800, skriver de.

Politiet har ingen beskrivelse av mannen utover at han er i 40-årene.