ANTATT OMKOMMET: Naya Rivera forsvant under en båttur med sønnen.
ANTATT OMKOMMET: Naya Rivera forsvant under en båttur med sønnen. Foto: Willy Sanjuan/NTB scanpix

«Glee»-stjernen Naya Rivera savnet – letemannskaper søker i innsjø

Rivera var på båttur med sønnen (4) da hun forsvant. Nå antar myndighetene at hun har omkommet.

SISTE: Myndighetene sier torsdag ettermiddag at de behandler hendelsen som en mulig drukning. Letemannskapene vil fortsette søket når det lysner – men sier de antar at Rivera har mistet livet, melder TMZ klokken 14.30 norsk tid.

Skuespillerens fire år gamle sønn ble onsdag like før klokken 17 lokal tid funnet alene i en leiebåt på innsjøen Lake Piru sør i California.

Ifølge TMZ fortalte fireåringen, som blir fem år i september, at moren hadde hoppet ut i sjøen uten å komme opp igjen.

Letemannskaper har gjort søk med helikopter og dykkere i den kunstige innsjøen, men de har fortsatt ikke funnet 33-åringen.

Riveras bil sto fortsatt på parkeringsplassen, og båten ble etterlyst da skuespilleren ikke hadde returnerte etter tre timer – som var avtalt leietid.

Ifølge Fox 11 Los Angeles lå fireåringen og sov i båten iført redningsvest da han ble funnet.

Delte bilde av sønnen

Rivera er mest kjent for rollen som «Santana Lopez» i cheerleader-serien «Glee», men har også spilt i «CSI: Miami», «Baywatch», «The Royal Family» og nylig i «Step Up: High Water».

33-åringen og barnefaren Ryan Dorsey gikk fra hverandre i 2018 og har delt foreldrerett. I november 2017 ble Rivera arrestert for å ha utøvd vold mot Dorsey. Den daværende ektemannen filmet voldsepisoden og ga opptaket til politiet. Hun ble senere kausjonert ut av svigerfaren. Parets sønn var da to år gammel.

«Glee»-skuespilleren har tidligere vært forlovet med rapperen Big Sean, men paret brøt forlovelsen i april 2014 etter kun seks måneder.

Tirsdag denne uken delte skuespilleren et bilde av seg selv og sønnen på Twitter og Instagram, med teksten «bare oss to».

«Glee» rammes av tragedier

Dette er tredje gang en stor tragedie rammer «Glee»-skuespillerne. Sommeren 2013 ble Cory Monteith (31) funnet død på et hotellrom i Canada. Han var da forlovet med skuespillerkollega Lea Michele.

Ifølge 31-åringens obduksjonsrapport var dødsårsaken en «blandet narkotikagift som involverer heroin og alkohol».

I 2018 ble Mark Salling, skuespiller i samme serie, funnet død i Los Angeles. Salling ble i slutten av 2015 arrestert for besittelse av overgrepsbilder av barn. Det ble funnet over 50.000 fotografier på skuespillerens private PC.

Rivera og Salling datet tilbake i 2009.