Zlatan startet snuoperasjon da Juventus kollapset

Serieleder Juventus klarte ikke å utnytte tapet til gullrival Lazio mot Leece. Det sørget Zlatan Ibrahimovic og AC Milan for.

Milan 4-2 Juventus

Se kampsammendraget øverst.

Juventus ledet 2-0 takket være scoringer fra Adrien Rabiot og Cristiano Ronaldo, men på fem minutter snudde alt på San Siro.

Zlatan Ibrahimovic startet snuoperasjonen med en straffescoring før Franck Kessié og Rafael Leao snudde kampen på kort tid etter en drøy time spilt.

I sluttminuttene fastsatte Ante Rebic sluttresultatet til 4-2. Det var Juventus første tap på åtte runder.

– Jeg er president, trener og spiller men de betaler meg kun som fotballspiller, sier Ibrahimovic til streamingtjenesten DAZN, gjengitt av Goal.

Kontrakten med AC Milan går ut etter sesongen.

– Det er fremdeles en måned igjen, så vi får se.

Han innrømmer at det er merkelig å spille uten tilskuere på tribunen, og beskriver det som en situasjon «de ikke kan kontrollere.»

– Å spille uten fans er synd og en rar situasjon. Vi gjør jobben vår, for vi er profesjonelle. Det kan være de (fansen) har sett meg for siste gang live på San Siro.

Til tross for nederlaget leder Juventus fortsatt Serie A med sju poeng når sju runder gjenstår. Gullrival Lazio måtte se seg slått 1-2 borte mot nedrykkstruede Leece. På overtid stjal Lazio-spiller Patric overskriftene da han ble utvist for biting.

(©NTB / TV 2)