Napolis Kalidou Koulibaly kan ende opp i Premier League.
Napolis Kalidou Koulibaly kan ende opp i Premier League. Foto: Alberto Pizzoli

Fotballryktene: Manchester City og Manchester United duellerer om midtstopperstjerne

Begge Manchester-klubbene har Napolis midtstoppergigant Kalidou Koulibaly på ønskelisten.

Både Manchester United og Manchester City ønsker å sikre seg underskriften til den ettertraktede midtstopperen Kalidou Koulibaly. Det skriver Independent. Senegaleseren har lenge toppet Manchester Uniteds ønskeliste, men nå tyder det på at de må ut i budkrig med sin byrival – som også vil ha Napoli-stopperen. Prislappen på 29-åringen er på drøye 821 millioner kroner.

Chelsea-manager Frank Lampard er interessert i å hente West Ham-spiller Declan Rice. Lampard håper å kunne forsterke forsvaret og ønsker å bruke 21-åringen som midtstopper. Det melder The Times. Rice var Chelsea-supporter som liten og var syv år i klubbens akademi – før han forlot klubben som 14-åring.

Chelsea og Real Madrid er begge interessert i Lazios Sergej Milinkovic-Savic. Den serbiske midtbanespilleren er også sterkt ønsket av Paris Saint-Germain og Manchester United. Det hevder Gazzetta. Lazio-spilleren blir på ingen måte billig – ettersom han har en prislapp på litt over 1 milliard kroner.

Bayern München sier at venstreback David Alaba står fritt til å bestemme sin framtid i klubben. Østerrikerens kontrakt utgår neste sommer og skal etter rapportene få bestemme selv om han vil bli værende i Tyskland, eller melde overgang til Premier League. Det skriver Mirror.

RB Leipzig forventer at deres ettertraktede midtstopper, Dayot Upamecano, kommer til å forlenge kontrakten sin med klubben. 21-åringen har blant annet vært koblet til Arsenal og har en kontrakt som går ut neste sommer. Det melder Mirror.

Real Madrid planlegger ikke å kjøpe noen nye spillere dette overgangsvinduet. Det hevder Marca. Den spanske giganten håper derimot å tjene inn over 2 milliarder kroner i spillersalg. Gareth Bale er en av dem som kan være på vei bort fra klubben.