Marcus Pedersen scoret etter 90 sekunder i HamKam-returen

Men det hjalp lite da Kongsvinger scoret to mål på overtid og vant 3-2 i derbyet.

Bare noen minutter ut i første omgang tok HamKam ledelsen ved Marcus Pedersen. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til HamKam.

Fredrik Pålerud utlignet for KIL etter 55 minutters spill. HamKam tok ledelsen på nytt da Jo Nymo Matland scoret åtte minutter før slutt. Steffen Pedersen var uheldig og satte ballen i eget mål for HamKam i kampens siste ordinære minutt. Vinnermålet ble scoret av Røer fire minutter på overtid.

HamKams Lars-Gunnar Johnsen fikk gult kort. For Kongsvinger fikk Harald Holter, Victor Grodås og Christian Røer gult kort.