Lanserer Glimt som gullkandidat: – Kommer til å følge Molde helt inn

Ole Martin Årst tror gullet kan ende opp i Bodø. Han får støtte av TV 2s fotballekspert.

Odd 0-4 Bodø/Glimt

Ole Martin Årst var full av lovord om Bodø/Glimt etter at de gule fra nord banket Odd 4-0 i Skien onsdag kveld.

– Det er vanskelig å finne nye superlativer om Glimt. De er enda mer samstemt i år med bevegelsene. Jeg blir så imponert over det Kjetil Knutsen gjør, sier Årst og legger til:

– Nå tror jeg faktisk at de kommer til å følge Molde helt inn. Jeg var skeptisk før sesongen, men jeg ser hvordan ting går nå og da er jeg ikke i tvil om at de kommer til å følge dem helt inn.

Se sammendrag fro Odd-Bodø/Glimt her:

Mathisen: – Glimt kan selvfølgelig ta gull

TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen er enig med den tidligere Tromsø-spissen.

– Bodø/Glimt kan selvfølgelig ta gull. Jeg tippet dem på tredjeplass før sesongen, men det tror jeg faktisk er for lavt. Molde er fortsatt min favoritt, men jeg tror de kommer til å følge hele veien inn, sier Mathisen.

Jens Petter Hauge, som fikk mye skryt av Årst i onsdagens FotballXtra, sier han ikke har gull i tankene, i alle fall ikke ennå.

– Folk får snakke så mye de vil om det. Vi liker å vinne kamper, og det gjør vi. Vi har noe på gang og et meget bra spill. Det er vanskelig å slå oss, sa Hauge til Eurosport etter kampen mot Odd.

Mathisen synes Hauge og resten av Kjetil Knutsens menn ser meget solide ut.

– De spiller med så mye selvtillit, og ser ut til å takle dette kampprogrammet veldig bra. De spiller en helt vanvittig flott type fotball. Når de vinner som de gjør blir de nesten ikke sliten, sier han.

– Dette laget har et vanvittig potensial. Bredden i stallen er bedre i Molde, men fotballen som spilles er best i Bodø akkurat nå, konkluderer Mathisen.