NYE OPPLYSNINGER: En kvinne i 20-årene og en mann i 30-årene ble funnet døde i en bolig på Storhaug i Stavanger natt til onsdag forrige uke. En mann i 40-årene er siktet for å ha drept dem. Politiet sier nå at en fjerde person var til stede i leiligheten da drapet skjedde.
NYE OPPLYSNINGER: En kvinne i 20-årene og en mann i 30-årene ble funnet døde i en bolig på Storhaug i Stavanger natt til onsdag forrige uke. En mann i 40-årene er siktet for å ha drept dem. Politiet sier nå at en fjerde person var til stede i leiligheten da drapet skjedde. Foto: Carina Johansen

En fjerde person var i leiligheten under dobbeltdrapet i Stavanger

En fjerde person var i leiligheten på Storhaug da dobbeltdrapet fant sted, opplyser politiet til Stavanger Aftenblad.

– Denne personen ble selv utsatt for frihetsberøvelse og trusler, sier politiinspektør Lars Ole Berge til avisa.

Ifølge Berge ble ikke mannen påført fysiske skader. Han vil ikke si om mannen var vitne til drapshandlingen.

– Han var som sagt til stede i leiligheten, og han har hatt viktig informasjon å bidra med, men jeg kommer ikke til å gå nærmere inn på hans vitneforklaring til politiet, svarer Berge.

Onsdag forrige uke meldte en mann i 40-årene seg for politiet og ble siktet for dobbeltdrap på ekskona og en mann i 30-årene i byen.

Dagen etter ble mannen varetektsfengslet i fire uker, hvorav to av ukene er i fullstendig isolasjon. Han får også brev- og besøksforbud og medieforbud i hele fengslingsperioden. Mannen samtykket til fengslingen.

(©NTB)