Torgeir Børven er ifølge Telemarksavisa klar for Rosenborg..
Torgeir Børven er ifølge Telemarksavisa klar for Rosenborg.. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

Telemarksavisa: Odd og Rosenborg enige om Børven

Men Mikael Dorsin avkrefter at klubbene er kommet til enighet.

Ifølge Telemarksavisa har de to klubbene nå kommet til enighet tirsdag morgen om en overgang allerede nå for angrepsspilleren.

Avisen skriver at Rosenborg tidligere skal ha fått avslått et tilbud på rundt 2,4 millioner kroner, hvor en del av summen var bonusbasert. Summen som klubbene nå har blitt enige om ligger trolig litt i overkant av det RBK tidligere har fått avslått.

Sportslig leder i Rosenborg, Mikael Dorsin, avkrefter til TV 2 at alt er på plass.

– Han er ikke klar. Vi må komme til en enighet med Odd, og så jobber vi med den saken. Vi håper og tror at det kommer til å løse seg, sier Dorsin.

– Er det økonomien det står på fortsatt?

– I forhandlinger pleier det ofte å stå på økonomi, da. Det pleier å være sånn, men det er som sagt en forhandling og vi håper at saken blir løst.

– Hva er sannsynligheten for at den blir løst før midnatt?

– Det er jo det vi jobber med. Vi håper at den gjør det, vi må bare håpe og tro at vi kommer til en ordning.

Siste sjanse før vinduet stenger

I utgangspunktet skulle Børven bli klar for Rosenborg 1. august, men Dorsin uttalte til TV 2 søndag kveld at de ønsket å få overgangen på plass så fort som mulig.

– Han har vist forrige sesong og i starten av denne sesongen at han er én av de mest giftige angriperne i ligaen. Vi ønsker å ha to gode spisser som konkurrerer eller spiller sammen, det savner vi nå, og derfor vil vi ha ham på plass så fort som mulig, forklarer Dorsin til TV 2.

Ved midnatt tirsdag stenger overgangsvinduet, så dette er siste mulighet for Rosenborg. Dersom klubbene ikke kommer til enighet vil ikke Børven kunne spille for RBK før 8. september. Dette skyldes regelverket rundt de såkalte overgangsvinduene og registrering av nye spillere.

Mandag ble Mushaga Bakenga Odd-spiller, og siden klubben har vært tydelig på at de trenger en erstatter til Børven, kunne signeringen tyde på at overgangen til RBK kunne skje allerede nå.

Verken Odds daglige leder Einar Håndlykken, eller sportssjef Tore Andersen har besvart TV 2s henvendelser.

TV 2 kommer tilbake med mer.