POPULÆR: Jack Grealish ender muligens opp i Manchester, da både Manchester City og Manchester United er interessert i å hente Aston VIlla-kapteinen.
POPULÆR: Jack Grealish ender muligens opp i Manchester, da både Manchester City og Manchester United er interessert i å hente Aston VIlla-kapteinen. Foto: Paul Ellis

Fotballryktene: City kan la stjernespiller gå for å sikre seg Grealish

Samtidig er Manchester United interessert i 16-åring fra Barcelona og Angel Gomes kan ende opp i London. Her er tirsdagens fotballrykter!

Manchester City vil vurdere å hente Aston Villa-kaptein Jack Grealish, dersom Bayern München henter Leroy Sané, ifølge The Telegraph. Manchester United har også vært koblet til 24-åringen.

Dani Ceballos går en usikker fremtid i møte. 23-åringen har utvidet låneavtalen med Arsenal ut sesongen, men han kommer ikke til å bli en permanent spiller i London-klubben med det første. Arsenal er ikke interessert i å kjøpe spanjolen. Ceballos selv ønsker ikke å returnere til Real Madrid, da han ikke vil få nok spilletid under Zinedine Zidane.

Manchester United skal være svært interessert i en 16-åring fra Barcelonas akademi La Masia. Marc Jurado er en av de mest lovende unge spillerne i Barcelona-systemet, men han er nå ferdig i klubben. Ifølge britiske Metro skal Manchester United og unggutten allerede være enige om personlige vilkår, til tross for Barcelonas ønsker om å beholde det unge talentet.

Newcastle og Arsenal skal være blant flere engelske lag som er interessert i å signere angrepsspiller Wout Weghorst. 27-åringen har spilt i Wolsfburg siden 2018, og skal være verdt 35 millioner euro. Arsenal ønsker Weghorst som en mulig erstatning for Pierre-Emerick Aubameyang, som er på utgående kontrakt, men i forhandlinger.

Newcastle skal være interessert i å hente sønnen til en gammel kjenning, nemlig Thomas Robert, sønn av Laurent Robert, som var i klubben mellom 2001 og 2006. Robert juniors kontrakt i Montpellier går ut i sommer, og 19-åringen kan dermed gå gratis til farens gamle klubb.

Angel Gomes er på vei bort fra Manchester United, og ifølge Independent ønsker Chelsea å hente det unge talentet. De skal være villige til å gi 19-åringen en lukrativ avtale, men må trolig konkurrere mot utenlandske klubber som også har meldt sin interesse.

Manchester United-legende Roy Keane er i ferd med å overta som trener for landslaget til Azerbajdsjan. Det melder britiske the Sun.

Jürgen Klopp varsler en rolig sommer for Liverpool på overgangsmarkedet. Tidligere har Kalidou Koulibaly blitt koblet til Merseyside-klubben, men de skal ikke lenger være interessert i 29-åringen.

Sheffield United får beholde Dean Henderson ut sesongen. 23-åringen har vært i Sheffield på lån fra Manchester United og skulle egentlig vært tilbake i Manchester i disse dager, men låneavtalen er altså utvidet.

Forsvarspiller Layvin Kurzawa har skrevet ny langtidskontrakt med Paris St-Germain. Det blir derfor ingen overgang for 27-åringen, som tidligere har vært linket til både Liverpool og Arsenal.

Folarin Balogun kan være på vei bort fra London. Arsenal-unggutten skal være ønsket av Southampton. Balogun har ennå ikke debutert for Arsenal sitt førstelag, men har mottatt svært gode skussmål fra ungdomsavdelingen i klubben.

Leicester har ikke klart å komme til enighet med forsvarsspiller Dennis Gyamfi om ny kontrakt. 18-åringens kontrakt går ut i dag. Nederlenderen har takket nei til flere tilbud fra klubben, og alt tyder dermed på at Gyamfi er på vei bort.