Sexy jentegamere får skylden for at Erik (27) fikk penis «ødelagt»

Den sexavhengige serie-saksøkeren Erik Estavillo saksøker strømmeplattformen Twitch for 250 millioner kroner etter at han fikk penisskader mens han så på kvinnelige gamere.

I søksmålet hevder San Fransico-mannen Erik Estavillo (27) at den Amazon-eide strømmeplattformen Twitch målrettet har utsatt ham for «tvilsomt seksuelt ladet innhold fra forskjellige kvinnelige strømmere».

Det 56 sider lange søksmålet ble ifølge New York Post overlevert retten i Santa Clara 15. juni.

Estavillo, som hevder at han er sexavhengig, påstår at de kvinnelige gamerne daglig fikk ham til å bruke en såkalt Fleshlight til å masturbere mens han så dem spille.

Dette skal ha endt opp med at han ifølge søksmålet «ødela» penis.

Gamingutstyret kortsluttet

Estavillo, som ifølge nettstedet følger 786 kvinner og null menn på Twitch, hevder at han på grunn av utstrakt onani fikk ekstreme smerter i penis, og at han ble tvunget til å behandle rødhet og milde infeksjoner med antibiotikasalven Neospirin.

Han påstår også at han ved en anledning ejakulerte på skjermen, og at dette førte til at gamingutstyret kortsluttet og tok fyr, noe som igjen førte til at leiligheten hans ble mørklagt.

I en kort uttalelse i New York Post, sier en talsmann for Twitch dette:

– Disse påstandene er usanne og har ingenting for seg.

Lang rekke diagnoser

I søksmålet skriver Estavillo at han ikke klarer å finne seg en annen hobby enn gaming, og at koronapandemien ikke har gjort det lettere for ham.

Han skriver at han lider av depresjon, agorafobi, Chrohns sykdom og tvangstanker, i tillegg til sexavhengigheten, og derfor har vansker med å komme seg ut av leiligheten.

Estavillo har tidligere saksøkt Microsoft, Sony, Nintendo og Blizzard uten hell og amerikansk presse har derfor gitt ham kallenavnet «The Serial Suer».

Han har utgitt e-boka «The PSN Plaintiff», hvor han forteller om sine mange søksmål.

«Umulig å unngå seksuelt ladet innhold»

I dette søksmålet skriver han at han er overbevist om at Twitch bevisst har vist ham bilder av lettkledde kvinnelige gamere som strømmer spillingen sin direkte.

«Deres forskrudde programmering og nettkode har gjort det nærmest umulig for klager å bruke Twitch uten å bli eksponert for seksuelt ladet innhold,» skrives det.

Spiller på sex

Twitch-strømmerne «Jade the Jaguar» og «Pink Sparkles» er to av de kvinnelige gamerne som blir nevnt i søksmålet.

Både «Jade the Jaguar» og «Pink Sparkles» er kjent for å spille på sex når de strømmer gamingen sin.

I søksmålet har Estavillo også ramset opp en lang rekke andre kvinnelige gamere han skulle ønske at han kunne filtrere bort på Twitch.

«Det var ingen måte klager kunne filtrere streamere han liker å se på, basert på kjønn, mann eller kvinne,» står det.

«Klager ble tvunget til å velge et spill og/eller kategori å se på, med miniatyrbilder som viste lettkledde kvinner, ved siden av menn,» står det.

Estavillo krever å få utbetalt 25 millioner dollar, som han ønsker å dele med andre Twitch Turbo-abonnenter.

Videre skrives det at et eventuelt overskudd skal gå til «både Covid-19- og Black Lives Matter-organisasjoner og organisasjoner retten velger».

Gransker påstander om overgrep

Twitch har tidligere fått refs for å ikke gjøre nok for å ta vare på sine kvinnelige gamere.

Ifølge CNN hevder nærmere hundre kvinnelige Twitch-spillere at de er blitt utsatt for seksuelle overgrep, trakassert eller diskriminert av andre gamere på plattformen.

Twitch annonserte onsdag at de gransker flere av anklagene, og at de kommer til å blokkere strømmere som ikke overholder deres retningslinjer.