LIVERPOOL-AKTUELL: Tyske og engelske avis kobler Thiago Alcântara til Liverpool.
LIVERPOOL-AKTUELL: Tyske og engelske avis kobler Thiago Alcântara til Liverpool. Foto: Ben Stansall

Fotballryktene: – Liverpool leder kampen om Bayern-stjerne

Thiago Alcântara (29) skal ha ombestemt seg.

Det så ut til at Thiago Alcântara skulle sette signaturen sin på en ny langtidskontrakt med Bayern München, men den elegante midtbanespilleren har ombestemt seg, skriver Bild.

Thiago, som har en kontrakt som utløper sommeren 2021, er blitt 29 år og ser på dette som siste mulighet til å gå til en annen toppklubb i Europa.

Liverpool-manager Jürgen Klopp skal være en stor beundrer av Thiago, og Merseyside-klubben skal nå være ivrig etter å sikre seg den spanske landslagsspilleren. Ifølge Daily Mail er det Liverpool i førersetet i kampen om å få Thiago i spillerstallen.

Liverpool skal imidlertid ha droppet interessen for Napolis ettertraktede midtstopper Kalidou Koulibaly, men Express hevder Manchester City kommer til å kjøpe senegaleseren denne sommeren.

Le10 Sport melder at Juventus har forhørt seg med Arsenal om muligheten til å signere Pierre-Emerick Aubameyang. Fra før er Inter og Barcelona ute etter å sikre seg landslagsspissen til Gabon.

Blir Jadon Sancho solgt fra Dortmund denne sommeren, er det til Manchester United, skriver Bild. Supertalentet kommer til å koste 1,4 milliarder kroner.

Thiago Silva er ferdig i Paris Saint-Germain etter at Champions League er ferdigspilt i august. Den brasilianske midtstopperen er ønsket av Everton, Tottenham og Wolverhampton. Silva skal være interessert i en overgang til Premier League når han skal velge seg ny klubb, skriver Goal.

Tanguy Ndombélé ønsker ikke å spille for José Mourinho, og nå skal Tottenham-stjernen ha tiltrukket seg interesse fra Paris Saint-Germain, Barcelona og Bayern München, melder ESPN. Ifølge Independent vil Barcelona sende Nelson Semedo eller Philippe Coutinho motsatt vei.

Arsenal har henvendt seg til Sporting for å melde sin interesse for 17-åringen Joelson Fernandes, men RB Leipzig og Barcelona er allerede påmeldt i kampen om den unge angriperen, skriver O Jogo.