ANMELDT: Politiforeningen i Los Angeles hevder tampongen er et angrep på en politibetjent.
ANMELDT: Politiforeningen i Los Angeles hevder tampongen er et angrep på en politibetjent. Foto: Damian Dovarganes/NTB scanpix

Politimann fant tampong i kaffen – hevder det er et angrep

Politimannen drakk halve iskaffen før han oppdaget sanitetsproduktet.

En 36 år gammel politimann fikk nylig en ekkel overraskelse da han bestilte en frappuccino (iskaffe) fra kaffekjeden Starbucks i byen Diamond Bar øst i Los Angeles, California.

Betjenten, som ikke var på jobb, var halvveis ned i plastbegeret da han oppdaget den flytende tampongen. Mannen var ikke i tjeneste og derfor kledd i sivil, men betalte for kaffen med et debetkort fra politiet.

Ifølge Fox 11 Los Angeles skal han ha anmeldt hendelsen, og politiet etterforsker nå saken.

Politiforeningen i Los Angeles (Los Angeles Police Protective League) sier i en uttalelse til Fox 11 at tampongen er et «motbydelig angrep på en politibetjent» og hevder at den hatefulle personen som «mangler menneskelig anstendighet» må få sparken, bli uthengt i media og arrestert.

«Vi tar denne påstanden på alvor. Vi har sett gjennom videoopptak, men har ikke funnet noen mistenkelig oppførsel. Vi har delt videoen med politiet i Los Angeles og ser frem til konklusjonene fra etterforskningen deres», sier Target, senteret hvor Starbucks ligger, i en uttalelse til nettstedet.