LER PÅ TWITTER: Artist Pink ler av president Donald Trump på Twitter.
LER PÅ TWITTER: Artist Pink ler av president Donald Trump på Twitter. Foto: Mandel Ngan/Frazer Harrison

Pink gjør narr av Trump på sosiale medier etter dårlig oppmøte i Tulsa

GOD KVELD NORGE (TV 2): Artist Pink (40) skriver på Twitter at hun har solgt ut samme arena på fem minutter.

President Donald Trump spådde et stort oppmøte da han skulle ha valgmøte i Tulsa i Oklahoma. Slik ble det ikke.

The Independent skriver at presidenten hevdet at det kom til å dukke opp nærmere én million mennesker. Dette ler artisten Pink av i sosiale medier, ettersom oppmøtet ikke var så bra som Trump spådde.

På Twitter publiserte hun en kort video fra oppmøtet der hun sier i bakgrunnen:

– Jeg vet ikke, det ser ut som mange folk er kledd ut som stoler, sier 40-åringen.

Fox News-reportere raser

Det er plass til 19.000 mennesker i arenaen, men på grunn av dårlig oppmøte var det tusenvis av tomme seter. Bilder fra den dårlige valgdeltakelse havnet kjapt ut på sosiale medier.

I Twitter-meldingen til Pink skriver hun at hun har solgt ut samme arena på bare fem minutter og kaller det hele for et «eselshow».

Pink har mottatt sinte tilbakemeldinger fra Trump-tilhengere som ikke er fornøyd med at hun håner oppmøtet i Tulsa på Twitter. Blant dem som ikke er særlig fornøyde er det noen Fox News-reportere, men det bryr ikke sangeren seg om.

– Det er så mange Fox-nyhetsreportere som er sinte på meg akkurat nå, det får meg til å fnise, skriv hun på Twitter.

Testet positivt for korona

Pink refererer også til koronautbruddet med tanke på møtet som ble holdt og sier:

– Ikke sår folk som elsker deg. Jeg ville aldri bedt folk komme til en arena akkurat nå. Ingen gode mennesker ville gjort det.

I forkant av Tulsa-møtet ble det advart mot å holde det med tanke på korona, og arrangørene ble oppfordret til å avlyse det av frykt for spredning.

Deltakerne som stilte opp måtte skriver under på en dispensasjon som beskytter Trump-kampanjen dersom noen av dem skulle bli syke i etterkant.

Seks av medarbeiderne som var med å organiserte det hele har testet positivt for koronaviruset. Det var også planlagt en tale for dem som måtte stå på utsiden av lokalet ettersom det var ventet så mange folk. Denne talen ble avlyst på grunn av dårlig oppmøte.