LYKKELIG GIFT: Tidligere TV-profil Mari Wang Haugersveen giftet seg i Ski middelalderkirke med Andreas Garmark.
LYKKELIG GIFT: Tidligere TV-profil Mari Wang Haugersveen giftet seg i Ski middelalderkirke med Andreas Garmark. Foto: @marihaugersveen / Instagram

TV-profilen giftet seg med kun 14 gjester til stede

GOD KVELD NORGE (TV 2): Bryllupet sto lenge i fare for å bli avlyst, men lørdag så giftet tidligere TV-profil Mari Wang Haugersveen seg i Ski middelalderkirke.

Mari Wang Haugersveen (37) ble først kjent som kjæresten til Petter Pilgaard (40). Gjennom tre sesonger kunne vi følge paret gjennom TV 2-serien «Petter elsker Mari».

Deretter var hun en del av serien «Tigerstaden», sammen med blant andre Linni Meister og Carina Dahl. Nå jobber hun som make-up artist og kursholder for skjønnhetsmerket bareMinerals, og nylig kunne God kveld Norge melde at hun venter sitt andre barn.

Som om ikke det var nok så giftet hun seg lørdag med Andreas Garmark (31), et bryllup som lenge sto i fare for å bli avlyst grunnet korona.

– Ja, vi tok mange runder og det var mye frem og tilbake, forteller Haugersveen til God kveld Norge.

– Det er jo mange begrensninger nå, og vi lurte på om det var verdt det. Men vi endte på at vi ville gjennomføre vielsen nå, og så tar vi festen senere, fortsetter hun.

Kun de nærmeste tilstede

Tilstede i kirken var det da kun 14 personer.

– Vi kunne jo hatt flere, men vi ville ikke ha en fest hvor folk måtte passe på avstand og andre ting, sier Haugersveen, som syntes denne løsningen egentlig var helt topp.

– Dagen var helt magisk, helt fantastisk. Jeg hadde gjort det samme igjen selv om det ikke var korona. Det var fint å være så få og bli ordentlig kjent med hverandre. Familiene møtes ikke så mye på tvers, så vi ser ikke hverandre så ofte, forklarer hun.

Hele ti av 14 personer holdt tale under middagen.

– Det handlet jo om oss så vi syntes det var så stas. Vi får håpe det ikke ble for mye for de andre, ler hun.

Drømmer om Maldivene

Haugersveen legger heller ikke skjul på at det passer bedre å ha bryllupsfesten neste år, når hun ikke er gravid og kan delta skikkelig selv.

Bryllupsreisen må de også vente med.

– Vi skal en tur til Vestlandet, men vi kaller ikke det bryllupsreise. Den får vi ta rett etter festen neste år. Vi drømmer om Maldivene, Mauritius eller Seychellene, men siden vi da har en baby på 8-9 måneder så blir det nok i Europa, avslutter en lykkelig Haugersveen.