«Kompani Lauritzen» vant gjev Gullrute – røper detaljer om den kommende sesongen

Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård avslører at de 14 nye rekruttene er spikret.

Fredag kveld fant årets Gullruteutdeling sted på Clarion Hotel Oslo i Bjørvika, og celebre gjester ankom den røde løperen i lette sommerplagg.

Tilstede var også Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård, som begge er programledere i seersuksessen «Kompani Lauritzen».

Takker hele teamet

TV 2-programmet var nominert i kategorien «årets nyskapning», og konkurrerte mot NRKs «Exit», TVNorges «Sigurd fåkke pult» og debattprogrammet «Einig».

– Vi er 110 stykker som har jobbet for dette, så det er et stort teamarbeid. Det er ikke bare Kristian og jeg som skal skinne, sier Lauritzen til TV 2 med prisen i hånden, og legger til:

– Men det er fantastisk moro å få en anerkjennelse.

Se hele intervjuet i videovinduet øverst i saken.

Avslører nye detaljer

Samtidig kunne programlederduoen avsløre at alle deltakerne i den nye sesongen er spikret, og at det skal spilles inn på samme sted i Åndalsnes.

Og ifølge Ødegård blir den kommende sesongen en del mer krevende enn den foregående.

– Vi visste at vi gjorde denne sesongen med en del feil, så det vi gleder oss til er å gjøre en enda bedre sesong nå. Og dessverre tror jeg deltakerne vil merke at det er skrudd hakket mer til.

– De som har sett denne serien kan ikke forvente at vi gjør en kopi på det vi har gjort. Det blir enda mer spennende og enda tøffere, sier Lauritzen.

«Kompani Lauritzen» har vært en seersuksess, og i snitt har nær 1,2 millioner benken seg foran skjermen hver lørdag for å se 14 ferske rekrutter bli til fullverdige kompanijegere og finalister.

I mai bekreftet TV 2 at det blir en ny sesong av det konkurransedrevne realityprogrammet.