ETTERTRAKTET: Bayer Leverkusens Kai Havertz er ettertraktet av flere av Europas største klubber.
ETTERTRAKTET: Bayer Leverkusens Kai Havertz er ettertraktet av flere av Europas største klubber. Foto: Federico Gambarini

Fotballryktene: Chelsea er villig til å selge midtbanestjerne for å hente Havertz

Chelsea kan bli nødt til å selge sin franske midtbanestjerne for å finansiere Kai Havertz-kjøp. Få med deg fredagens fotballrykter!

Kai Havertz er en svært ettertraktet mann. Nå tyder mye på at Chelsea kan være tyskerens neste stoppested. London-klubben skal nemlig være villig til å selge sin franske midtbanestjerne, N'Golo Kanté, i jakten på det tyske stjerneskuddet. Det skriver Daily Mail.

Frank Lampard har allerede sikret seg Hakim Ziyech og Timo Werner, men skal være svært giret på å skaffe seg Havertz sin underskrift. Chelsea-manageren har fått beskjed om at hvis han ønsker å signere flere spillere må klubben finansiere det gjennom spillersalg – som betyr at Kanté kan være på vei bort fra Stamford Bridge.

Bayern München har kommet til enighet om å forlenge Philippe Coutinhos lån fra Barcelona til etter 30. juni. Brasilianeren har vært koblet til flere klubber i i løpet av sommeren, men nå ønsker årets Bundesliga-vinner å beholde 28-åringen – slik at han kan spille siste del av Champions League. Det skriver tyske Sky Sports.

Italienske Sky Sports hevder ar både Manchester United og Arsenal er interessert i Roma-ving Cengiz Under. Den tyrkiske 22-åringen skal ha en prislapp på drøye 321 millioner kroner.

Engelske Talksport melder at det i slutten av uken vil komme en avgjørelse om David Luiz sin Arsenal-fremtid. 33-åringens kontrakt går ut 30. juni. Brasilianeren vil ha en toårs avtale, men London-klubben ønsker kun å utvide Luiz sin kontrakt med tolv måneder. Det skriver Daily Mail.

Inter Milan er i samtaler med Manchester United om å beholde Alexis Sanchez på lån også neste sesong. Det melder italienske Sky Sports.

Fernandinhos kontrakt med Manchester City går ut neste sommer. Den 35 år gamle midtbanespilleren sier at han ønsker å avslutte karrieren i sitt hjemland. Det skriver Gazeta do Povo.