UTGÅENDE KONTRAKT: David Alaba må snart bestemme seg.
UTGÅENDE KONTRAKT: David Alaba må snart bestemme seg. Foto: Pool

Fotballryktene: Åpner for å selge nøkkelspiller – beilerne står i kø

David Alaba har vunnet Bundesliga ni ganger med Bayern München. Men nå kan han være på vei bort.

David Alaba (27) har kun ett år igjen av kontrakten med Bayern München. Nå frykter klubben – som igjen vant Bundesliga tirsdag – at de vil miste østerrikeren gratis.

De tyske mesterne har diskutert en kontraktsforlengelse med den allsidige forsvarspilleren i over ett år uten å komme nærmere en løsning. Telegraph skriver at de derfor vurderer å selge 27-åringen, og det vil nok ikke mangle på beilere. Ifølge avisen følger Paris Saint-Germain og en rekke Premier League-klubber situasjonen nøye.

Pedro (32) ønsker ikke å spille mer for Chelsea denne sesongen, melder The Athletic. Spanjolen har allerede blitt enig med Roma om en lukrativ avtale, og ønsker ikke å risikere en skade før overgangen er komplett. 32-åringens kontrakt med Chelsea går ut 30. juni.

Bournemouths Ryan Fraser (26) er i samme båt. Skotten har gitt beskjed til klubben at han vil forlate klubben når kontrakten går ut 30. juni. Ifølge The Times krever Joshua Kings lagkamerat en kontrakt verdt i overkant av 1, 1 millioner kroner i uken.

Leicester vil ikke selge venstreback Ben Chilwell (23) i det kommende overgangsvinduet, selv om de skulle bli tilbudt 600 millioner kroner, melder Sky Sports.

Orlando Citys kaptein Nani (33), best kjent fra sin tid i Manchester United, har fortalt ESPN at kompisen Cristiano Ronaldo trolig vil ende opp i MLS før han legger opp.

Etter å ha sett rivalen Chelsea vise styrke på overgangsmarkedet – det skal kun være formaliteter som gjenstår før Timo Werner er i boks – har Arsenal-manager Mikel Arteta fortalt klubbens styre at han trenger mer penger for å styrke stallen. Det melder Mirror.