Håvard Lilleheie inviterer til kjendisspekket innsamlingsaksjon

Onsdag formiddag setter Håvard Lilleheie (47) seg i bilen mens han livestreamer. Målet er å samle inn penger til barna i Moria-leiren.

NB! Trykk F5-for å få sendingen i toppen av denne artikkelen!

– Jeg har ingen anelse om hvordan dette skal gå, men jeg håper jo at det går bra, sier Håvard Lilleheie (47) og ler.

Onsdag i 11-tiden starter Lilleheie, som nylig var å se i TV 2-serien «Kompani Lauritzen», en livestreamet innsamlingsaksjon. Den produseres gratis av Trippel-M og kan følges på tv2.no utover dagen.

Sendingen starter i hagen til Lilleheies mor, Turid Lilleheie, i Solbergelva.

Deretter kjører han innom kjendiser i blant annet Drammen og Lier for å samle inn penger til Dråpen i havet og Leger uten grenser.

– Mamma er tungt engasjert i Dråpen i havet, og sitter i styret der. Vi vet jo alle hvor jævlig det er for barna i Moria-leiren, og derfor samler vi inn penger til dem, sier Lilleheie til TV 2.

En rekke kjente navn blir med på innsamlingsaksjonen, og kommer til å dukke opp langs veien.

MORIALEIREN: Klovnen Bendik underholder barn i Moria med «The Flying Seagull Project».
MORIALEIREN: Klovnen Bendik underholder barn i Moria med «The Flying Seagull Project». Foto: Ole Enes Ebbesen / TV 2

Lang kjendisliste

Noen av kjendisene Lilleheie skal møte langs veien, er Sophie Elise Isachsen, Rune Temte, Kristoffer Schau, Donkeyboy, Vita og Wanda, Mads Hansen, Erik Thorstvedt, Else Kåss Furuseth og Erik Solbakken.

– Kjendisene skal vippse hundre kroner til Leger uten grenser og Dråpen i Havet via Spleis. Slik kan man hele tiden følge med på hva som blir samlet inn, forklarer han.

Han håper at seerne også blir med på kronerullingen.

– De jeg ikke rekker å møte underveis, kan jeg møte på Facetime. Og så skal vi selge overpriset is til folk langs veien. Alle pengene går rett til innsamlingen, sier han.