Philippe Coutinho skal ha et sterkt ønske om å returnere til Liverpool
Philippe Coutinho skal ha et sterkt ønske om å returnere til Liverpool Foto: Martin Meissner

Fotballryktene: – Coutinho vil tilbake til Liverpool

Philippe Coutinho ønsker seg Liverpool-retur, mens Arsenal skal ha vunnet drakampen om ettertraktet midtstopper. Få med deg søndagens fotballrykter!

Philippe Coutinho sier han vil returnere til Liverpool. Brasilianeren skal personlig ha ringt Jürgen Klopp og sagt at han ønsker seg tilbake. Det skriver Sunday World. 28-åringen signerte for Barcelona i 2018, men har siden i fjor vært utlånt til Bayern München.

Det kan se ut til at Arsenal har vunnet drakampen om den ettertraktede midtstopperen, Dayot Upamecano. Både Manchester United og Bayern München skal ha vært interessert, men 21-åringen ser ut til å signere for London-klubben. Det melder Tuttosport.

Borussia Dortmund-spiller Sebastian Kehl har avvist ryktene om at Jadon Sancho skal være på vei til Liverpool. Manchester United skal også være interessert i 20-åringen, skriver Mirror.

Manchester United skal ha lagt Leicester-spiller Wilfred Ndidi på sin ønskeliste. Det melder Sunday Express.

Chelsea skal være interessert i å hente Porto-spiller Jesus Corona. Det skriver A Bola. Meksikaneren har scoret fire mål og notert seg for 17 målgivende denne sesongen.

Celtic-spiss Odsonne Edouard har avvist ryktene om at han er på vei til Arsenal. Det skriver Daily Mail. 22-åringen sier han vil bli værende i Skottland for å ta del i klubbens tiende strake ligatittel.

Arturo Vidal sier han er fristet i en overgang til Inter. Chileneren sier at han ikke føler seg viktig nok i Barcelona. Det melder nettstedet Goal.