Brescia vil saksøke Mario Balotelli.
Brescia vil saksøke Mario Balotelli. Foto: Gianluca Checchi

Varsler søksmål mot Balotelli og Raiola

Det stormer rundt Mario Balotelli og superagent Mino Raiola om dagen.

Mario Balotellis klubb Brescia sier de nå vil ta saken til retten, etter at Balotellis agent Mino Raiola hevdet at Balotelli ble diskriminert – da han ikke fikk ta en coronavirus-test – slik som de andre lagkameratene.

Brescia kaller Raiolas anklager for ærekrenkende beskyldninger.

Superagenten hevdet tidligere denne uken at klienten hans (Balotelli) ble diskriminert, da han ikke fikk testet seg slik som de andre lagkameratene.

– De diskriminerer Balotelli. Han har aldri blitt testet av Brescia, sier Raiola ifølge Gazzetta dello Sport.

Balotelli har i tillegg lagt ut en Instagram-historie hvor han sa at agentens påstander var sanne.

Brescia har imidlertid benektet anklagene og redegjort for at de vil ta rettslige skritt mot både Raiola og Balotelli. Flere italienske medier har tidligere denne uken også hevdet at spissen er ferdig i Brescia.

– Det er viktig å understreke at denne utvidede inspeksjonen skjer etter disse falske og ærekrenkende beskyldningene fra uansvarlige mennesker, uttaler klubben på sine hjemmesider.

– Å bli beskyldt for å ikke respektere reglene av en av våre egne spillere er skammelig baktalende. Dessverre, som vi alle vet, kan uansvarlig oppførsel fra ett individ skape alvorlige risikoer for alle involverte. Så vi blir tvunget til å iverksette enda strengere tiltak for å beskytte klubben og dens representanter, melder Brescia.

Tumultene mellom Balotelli og Brescia startet tirsdag, da 29-åringen ble avvist fra trening fordi han hadde en ugyldig legeerklæring.

I henhold til de nye Serie A-reglene må spillerne nå vise dokumenter ved ankomst på trening og stadioner.