SJOKKERER: En scene fra den nye Netflix-filmen «365 DNI».
SJOKKERER: En scene fra den nye Netflix-filmen «365 DNI». Foto: Netflix

Netflix-hit får «50 Shades of Grey» til å se ut som en barnefilm

Filmen «365 DNI» blir beskrevet som et romantisk drama, men inneholder såpass mange grafiske sexscener at seerne rødmer fra topp til tå.

Søndag hadde mye omtalte filmen «365 DNI» premiere på Netflix, og den er på kort tid blitt en av de mest populære filmene på strømmetjenesten.

I den polske filmen følger man en businesskvinne som blir kidnappet av en mafiaboss, og Netflix beskriver filmen som et romantisk drama.

«En engasjert sjef i et lite inspirerende forhold blir offer for en dominerende mafiaboss som sperrer henne inne og gir henne ett år på å forelske seg i ham,» skriver Netflix.

Med andre ord er det ikke helt enkelt å vite at filmen er svært erotisk, har mange grafiske sexscener og ifølge flere Twitter-brukere får «50 Shades of Grey» til å virke som en barnefilm.

BDSM og oralsex

I filmen, som også kalles «365 Dager», følger man karakteren Laura Biel, som blir spilt av Anna-Maria Sieklucka.

Hun er på ferie på Sicilia, og blir kidnappet av mafiabossen Massimo Torricelli, spilt av Michele Morrone.

Filmen er nå et hett tema på Twitter, hvor svært mange skriver at de ikke hadde noen som helst anelse om at filmen inneholder svært grafiske sexscener som viser frem blant annet BDSM og oralsex på et fly.

«Jeg så på «365 DNI» sammen med foreldrene mine... Jepp, det føltes ut som om jeg så på porno sammen med foreldrene mine,» skriver en på Twitter.

«Bruh, hvorfor ser jeg på «365 DNI» sammen med moren min. Pinlig som bare F,» skriver en annen.

«Jeg så at «365 DNI» trendet på Netflix, så jeg satte den bare på i stua... Jeg var i foreldrene mine sitt hus. Jeg er sjokkert,» skriver en kvinne.

Andre skriver at det er forferdelig flaut å oppdage at foreldrene deres sitter og ser på filmen.

«Foreldrene mine ser på «365 DNI» i stua vår. Hjelp! Hjelp!,» skriver en kvinne.

Bruk filmen til drikkelek

Til tross for at filmen er et hett tema, har den kun fått 3,8 i rating på det brukerstyrte filmnettstedet IMDB.

«Flauhetsnivået ødela alt. Engelsken er nesten like dårlig som plottet. Hvis du skal se denne filmen, så gjør den til en drikkelek. Blir du flau? Ta en shot, min venn. Du kommer til å bli dritings innen den er ferdig,» skriver en bruker.