SOLGT: Dette er tomta i Lier som Jostein Flo og kjæresten Mette Brekke-Hansen nå har solgt.
SOLGT: Dette er tomta i Lier som Jostein Flo og kjæresten Mette Brekke-Hansen nå har solgt. Foto: Frem Eiendomsmegling

Fotballhelt selger «drømmetomta»

Sportssjef i Strømsgodset og tidligere landslagsspiller i fotball, Jostein Flo, har solgt tomta han kjøpte for under ett år siden.

Paret Jostein Flo og Mette Brekke-Hansen kjøpte tomta Stoppenveien 19 etter en heftig budrunde i fjor sommer, skriver Drammens Tidende.

Prisantydningen på den 1,2 mål store eiendommen var 4,5 millioner, men de måtte ut med 6,1 millioner for å sikre seg tomta med panoramautsikt over Drammen, Drammensfjorden og Lier.

Dette var da den dyreste boligtomta som var solgt i Lier noensinne, ifølge eiendomsmegler Fred-Iver Myrseth.

INTERVJUET: Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo intervjues etter eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Molde på Marienlyst stadion.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
INTERVJUET: Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo intervjues etter eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Molde på Marienlyst stadion. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Etter kjøpet skrev Flo på Facebook: «Fikk drømmetomten sammen med Mette Brekke Hansen. Nå skal snekker Flo i aksjon».

Men det har blitt dårlig med snekring på den tidligere englandsproffen, for nå er tomta videresolgt, melder Drammens Tidende.

FRANKRIKE 1998: Jostein Flo spilte de 15 siste minuttene i Norge sin bragd mot Brasil i 98. Her med Egil Drillo Olsen.
FRANKRIKE 1998: Jostein Flo spilte de 15 siste minuttene i Norge sin bragd mot Brasil i 98. Her med Egil Drillo Olsen. Foto: Bjørn Sigurdsøn

Ifølge nettsiden sisteeiendomspriser.no solgte paret drømmetomta for 6,1 millioner i starten av juni. Altså det samme som de ga for snart ett år siden.

– Vi fant ut at vi har ikke tid til det prosjektet nå, skriver Flo i en tekstmelding til DT.

Jostein Flo er broren til Tore Andre Flo, og spilte 53 kamper med flagget på brystet. Han var en viktig spiller under både kvalifiseringen og sluttspillet i fotball VM i 1994. Siden 2006 har han jobbet som sportssjef i Strømsgodset.