DATET PÅ TV: André Johansen var en av bøndene i fjorårets sesong av Jakten på kjærligheten. Her er han fotografert under innspillingen. Foto: Espen Solli/TV 2
DATET PÅ TV: André Johansen var en av bøndene i fjorårets sesong av Jakten på kjærligheten. Her er han fotografert under innspillingen. Foto: Espen Solli/TV 2

Jakten-André har funnet kjærligheten

Jakten på kjærligheten-profilen André Johansen (23) avslører at han har fått seg kjæreste.

I fjorårets sesong av Jakten på kjærligheten var André Johansen (23) en av bøndene som datet på TV. Han fant ikke den store kjærligheten under innspillingen, og da siste program ble sendt i desember, var han singel.

Nå kan bonden fra Måselv i Troms avsløre at han har fått seg kjæreste.

– Hun bor ikke så langt fra meg, og da hun fikk nyss i at jeg var singel, sendte hun meg en melding og spurte om vi skulle møtes. Så har det blitt mange flere møter, forteller han på telefon til TV 2.

Johansen ønsker ikke å avsløre hvem den utkårede er, men han forteller at de har det veldig fint sammen. Han forteller at de nylig ble enige om å gjøre kjæresteforholdet offisielt.

– Nå har jeg det bedre enn jeg har hatt på lenge, sier han.

– Vi har det artig sammen, og det som er så greit med henne, er at jeg ikke får gjøre alt som jeg vil. Hun er direkte og litt streng med meg, og det setter jeg pris på. Hun sier ifra hvis det er noe, legger Johansen til.

Han forteller at de har flere felles interesser, som friluftsliv, hund og reising.

Fant ikke kjærligheten på TV

Det ble ikke noe kjærlighet av Johansens Jakten-deltakelse i fjor sommer.

Han og hans utvalgte frier Hanna Hovland bestemte seg for å være venner mot slutten av innspillingen, da ingen av dem hadde fått noen romantiske følelser for hverandre.

Senere kom det fram at Johansen ikke hadde vært helt ærlig med frierne, produksjonen og TV-seerne. Han hadde innledet et forhold med frieren Miriam Sandvik før innspillingen startet.

Han har tidligere fortalt til TV 2 at han angrer på at ting ble slik.

Kan vinne Gullruten

Fjorårets sesong av Jakten på kjærligheten kan vinne to Gullruten-priser ved TV-prisutdelingen senere i juni. Programmet er nominert til beste reality, og bonden Andreas Bolset kan bli kåret til årets deltaker.

Av fjorårets Jakten-par er det kun Bolset og Cathrine Holager som fortsatt er kjærester. De ble samboere på hans gård i Jølster etter innspillingen.

TV 2 er nå i gang med innspillingen av en ny Jakten-sesong, som kommer på TV i løpet av 2020.