TRAKASSERT: Josh Groban opptrer under en korona-konsert, 24-hour live, mai, 2020.
TRAKASSERT: Josh Groban opptrer under en korona-konsert, 24-hour live, mai, 2020. Foto: The Call To Unite/Scanpix

Josh Groban-gal kvinne: – Slutt å ha sex med andre kvinner i hjemmet vårt hvor vi skal få barn!

Josh Groban har fått begjært besøksforbud mot en kvinne som har sextrakassert artisten siden 2011.

Den verdensberømte artisten Josh Groban (39) har gitt ut 13 album siden 2001 og har stått på verdens største scener. Den amerikanske norgesvennen har for tiden store problemer på hjemmebane, skriver TMZ.

Slibrige meldinger

Siden 2011 har 39-åringen blitt plaget av en dame han ble kjent med på Facebook, hvor de flørtet en stund. De to hadde planer om en date, men Groban måtte avlyse stevnemøte på grunn av sykdom.

Dette likte kvinnen dårlig, som siden har plaget ham med slibrige meldinger, e-mails og har i tillegg kontaktet familien hans.

Meldingene skal ha vært seksuelle hentydninger, seksuelle bilder av fysisk art og svært provoserende tilnærminger. Noen av meldingene som han har referert til var mot samboeren Schuyler Helford som han har datet siden 2017.

Seksuell trakassering

De påståtte meldingene var seksuelle og grafiske og ble sendt så sent som i mai. Groban hevdet at en direkte melding sendt i forrige måned refererte til forholdet hans til Schuyler Helford, som han har vært sammen siden 2017.

Meldingen som retten brukte for å innvilge besøksforbud mot kvinnen lød:

– Du må prøve å hedre hjemmet vårt. Slutt å ha sex med andre i hjemmet vårt hvor vi skal få barn, skal kvinnen ha skrevet i en melding til Groban.

Kvinnen prøvde også å levere gaver på døra til Groban, og sendte deretter en beskjed til artisten:

KJÆRESTER: Schuyler Helfor og Josh Groban ankommerTony Awards i New York, juni, 2018.
KJÆRESTER: Schuyler Helfor og Josh Groban ankommerTony Awards i New York, juni, 2018. Foto: Evan Agostini/Scanpix

– Tok på meg litt sminke i tilfelle jeg ble tatt på fersken. Jeg hadde også på meg bukser med hull i skrittet for samme grunn.

100 meter unna

Den 39 år gamle sangeren ble tilkjent en rettskjennelse i forrige uke av en dommer, og den beordret kvinnen til å holde seg 100 meter unna Groban, hans familie og hans kjæreste Schuyler Helford (29) ifølge TMZ.

Norske aner

Josh Groban har norske aner. Tippoldemoren ble født på Toten, men flyttet til USA som 11-åring, der hun giftet seg meg en annen nordmann.

Groban kan skilte med flere titalls millioner solgte album. Blant hans desidert største hitlåter, er «You Raise Me Up», skrevet av norske Rolf Løvland.