SKILLES: Jordana Brewster og Andrew Form skilles etter 13 år.
SKILLES: Jordana Brewster og Andrew Form skilles etter 13 år. Foto: Lisa O'connor

«Fast & Furious»-stjerne skilles

God kveld Norge (TV 2): Skuespiller Jordana Brewster (40) og produsent Andrew Form (48) har valgt å gå hver til sitt etter 13 år som mann og kone.

Den kjente skuespilleren fra «Fast & Furious» filmene, Jordana Brewster og hennes mann, filmprodusent Andrew Form, valgte å separere seg tidligere i år ifølge kilder People har snakket med.

Møttes på sett

Brewster og Form giftet seg i mai 2007 på Nevis Island, to år etter de møtte hverandre for første gang i 2005. Da var de på settet til «The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning».

– Vi begynte å date i hemmelighet der vi hang i traileren min, fordi det ville ha vært uprofesjonelt ellers, fortalte Brewster før bryllupet deres.

Ikke lenge etter at de møtte hverandre valgte Brewster å flytte inn hos Form i huset hans i Hollywood Hills.

Ifølge New York Daily News skal det ha vært et raskt og hyggelig brudd, og en kilde hevder at de fortsatt har stor respekt for hverandre.

«FAST & FURIOUS»: Jordana Brewster er godt kjent for sin rolle som Mia Toretto i «Fast & Furious»-filmene. Her sammen med Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez og Vin Diesel.
«FAST & FURIOUS»: Jordana Brewster er godt kjent for sin rolle som Mia Toretto i «Fast & Furious»-filmene. Her sammen med Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez og Vin Diesel. Foto: Chris Pizzello

Sammen har Brewster og Form to sønner sammen: Julian på seks år, og Rowan som snart er fire år, og er opptatt av å fortsatt være kjærlige foreldre og jobbe som et team.

Representanter for Brewster og Form har ikke kommentert.