FENGSLET: Joe Exotic soner 22 år for dyremishandling og for å ha hyret en leiemorder. Jeff Lowe tok over parken hans da han ble fengslet.
FENGSLET: Joe Exotic soner 22 år for dyremishandling og for å ha hyret en leiemorder. Jeff Lowe tok over parken hans da han ble fengslet. Foto: AFP / Netflix

Tiger King-Jeff får egen realityserie

Ifølge Jeff Lowe skal den nye serien bli «svært informativ».

Jeff Lowe, kjent fra den mye omtalte Netflix-serien «Tiger King», hevder at han og kona Lauren har signert en helt egen reality-serie.

Til amerikanske People sier Lowe at serien kommer til å avsløre ny informasjon om forholdet mellom ham selv og tigerkongen Joe Exotic – hvis egentlig etternavn er Schreibvogel.

– En informativ serie

Lowe sier til nettstedet at serien vil støtte hans side av saken og være svært informativ. Mye vil handle om overføring av alle dyrene fra The Greater Wynnewood Exotic Animal Park, og til Lowes nye park «The Tiger King Park», som ifølge ham selv skal åpnes i Thackerville i Oklahoma i høst.

Han sier at de ikke har fått en eksakt dato for seriestart, men at produksjonen er i oppstartsfasen.

– Det er vanskelig med med tanke på covid-19. Det å sette sammen et stort filmcrew og få alle inn på samme hotell. Det er bare litt vanskelig, men jeg tror de forventer at de skal starte med filming om noen uker, sier han til People.

Carole Baskin vant

Nylig ble det nemlig kjent at en dommer i den amerikanske delstaten Oklahoma har tildelt Joes dyrehage til hans verste fiende, Carole Baskin.

Lowe og Lauren, som tok over parken da Joe ble fengslet, skal nå ha fått 120 dager på å pakke snippesken og komme seg vekk fra området som nå tilhører Baskin. Han må også, ifølge dokumentene, ta med seg dyrene.

Til TMZ sa Lowe og Lauren at de gratulerer Baskin med 16 dekar område.

– Vi har lenge regnet med at dommeren til slutt ville angre på overføringen som ble gjort i 2016. Vi er takknemlige for at han brukte så lang tid på avgjørelsen, så vi fikk tid til å fullføre den nye Tiger King Park i Thackerville Oklahoma, bak verdens største casino.