Røper Broiler-Mikkel forholdet til influenseren her?

GOD KVELD NORGE (TV 2): Ryktene har svirret rundt musiker Mikkel Christiansen (28) og influenser Sofie Karlstad (22), nå går førstnevnte langt i å bekrefte forholdet.

Mikkel Christiansen er kanskje bedre kjent under artistnavnet «Mio», og utgjør halvparten av DJ-duoen «Broiler». «Broiler» har flere hundre millioner avspillinger på Spotify, og nå kan det se ut som at Christiansen også gjør det sterkt privat.

Den siste tiden har det nemlig gått rykter om at han og tidligere Paradise Hotel-deltager Sofie Karlstad er et par.

Karlstad deltok på 2019-utgaven av realityprogrammet, og ble i etterkant sammen med realitykollega Mario Riera (22). Nå lever hun som influenser med 237.000 følgere på Instagram, og i november ble det slutt med Riera.

Kan kalles kjærester

Da God kveld Norge var på besøk hos Christiansen for å få et innblikk i hans enorme mansion i Mjøndalen, fikk han spørsmål om hvem han helst ville vært innesperret i huset med.

– Sofie, kanskje..

– Sofie hvem?

– Hun du tenker på.. Karlstad, svarer Christiansen med et lurt smil.

Bli med inn i Mikkels elleville mansion

Den sjansen lot ikke vår reporter gå fra seg, og spurte senere om han kunne bekrefte forholdet.

– Så du kan få en overskrift? Nei, ikke da, ler «Mio».

– Men hva skjer mellom dere, er dere kjærester?

– Vi har det veldig kult sammen. Vi har vært sammen nesten hver dag i noen måneder, så du kan vel kalle oss det, innrømmer Christiansen, som tidligere har vært sammen med blogger Anniken «Annijor» Jørgensen.

Skal på bilferie i sommer

DJ-stjerna forteller videre at de møttes da Karlstad ville passe katten hans.

– Det passet veldig bra, for jeg trengte kattepass akkurat da. Så hun fikk komme på audition, og det gikk greit, smiler han.

I sommer har de planer om å dra til vestlandet.

– Det blir sikkert noen forskjellige Norgesturer, hun er veldig glad i å dra på biltur rundt omkring. Det er digg å ha noen som er såpass enkle å ha med å gjøre på tur, sier Christiansen, som også har en rimelig heftig garasje.

God kveld Norge har vært i kontakt med Sofie Karlstad som foreløpig ikke har gitt en kommentar.