SHELDON OG AMY: Jim Parsons, og Mayim Bialik spilte kjærester i serien.
SHELDON OG AMY: Jim Parsons, og Mayim Bialik spilte kjærester i serien. Foto: NTB Scanpix

«The Big Bang Theory»-stjerne avslører: Dette skjedde da kameraene var skrudd av

Mayim Bialik (44) avslører at det var noen merkelige rutiner på settet.

Mayim Bialik (44) hadde rollen som nevrobiolog Amy Farrah Fowler på «The Big Bang Theory» i ni år. Som de mange fansene vet, var Amy den nerdete kjæresten til Sheldon Cooper, spilt av Jim Parsons.

Bialik spiller en akademiker i den populære sitcomen, men er det også i virkeligheten.

I 2000 fullførte hun en bachelorgrad innen nevrovitenskap, hebraisk og jødiske studier ved UCLA, før hun tok en pause fra studiene for å være skuespiller. Hun har senere fullført en doktorgrad i nevrovitenskap.

Ikke sett en hel episode

I et ekslusivt intervju med Metro, kommer hun med mange morsomme historier knyttet til «The Big Bang Theory». Hun starter intervjuet med å forklare at hun ikke har fulgt med på serien.

– Jeg har ikke sett de fleste episodene. Jeg ser ikke på meg selv på TV. Jeg har aldri sittet og sett på en episode av showet vårt noensinne.

44-åringen forklarer at hun har sett deler av episodene, blant annet den aller siste som ble sendt i 2019.

– Jeg har sett utdrag av scener når de viser dem til publikum, men nei, jeg ser ikke på meg selv.

CAST: Fra venstre ser man Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik og Melissa Rauch. Bildet er tatt under en sermoni hvor skuespillere støpte hendene i regi av TCL Chinese Theatre i Los Angeles.
CAST: Fra venstre ser man Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik og Melissa Rauch. Bildet er tatt under en sermoni hvor skuespillere støpte hendene i regi av TCL Chinese Theatre i Los Angeles. Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP

Løkringer og cola

Bialik kan også fortelle at mange av favorittminnene hennes fant sted når kameraene var skrudd av. Blant annet flere latterkuler på Simon Helbergs bekostning, som hadde rollen som Howard Wolowitz i serien.

– Simon Helberg er en av de morsomste menneskene jeg kjenner. Han ga oss alltid latterkrammer. Det var virkelig vakre tider.

Samtlige av kjendisene hadde også en koselig tradisjon, ifølge skuespilleren.

– Vi hadde alltid en klem med hele rollebesetningen før vi før vi gikk ut for å takke publikummet.

Et litt rarere rituale, var det Bialik selv som stod for.

– De første årene drakk jeg alltid cola og spiste løkringer.