Ruset mann slo seg inn i leiligheter i Ålesund

En mann er arrestert etter å ha slått seg inn i en leilighet på Åse i Ålesund, og slått og sparket flere personer i området i og rundt leiligheten.

Politiet varslet klokka 5.02 torsdag morgen om hendelsene som hadde skjedd ved 22.20-tiden onsdag kveld. En aggressiv og ruset mann tok seg inn i en leilighet på Åse i Ålesund hvor han sparket og slo en mann i 60-årene, opplyser politiet i Møre og Romsdal.

– Den rusede mannen skulle finne en annen mann som ikke var på stedet. I stedet angrep han en annen som tilfeldigvis var på besøk der. Han var svært beruset og aggressiv og slo, sier operasjonsleder Borge Amdam i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB.

– Personen som ble angrepet ble kjørt til legevakten, før han ble innlagt for observasjon uten alvorlige skader sier Amdam til TV 2.

Fra leiligheten skal mannen deretter ha gått videre til en nabo som også ble slått. Mannen havnet i håndgemeng med enda en person før han forsvant fra området, skriver politidistriktet.

Politiet søkte etter gjerningsmannen gjennom natten og først klokka 4.10 torsdag morgen ble han pågrepet og satt i arrest.

– Han ble pågrepet av en patrulje da han ble sett gående langs veien inn mot Ålesund sentrum. Han var fortsatt påvirket, men pågripelsen skjedde uten dramatikk, sier Amdam.