SELGES: Programleder og artist Åge Sten Nilsen har flyttet til Trøndelag og selger dermed boligen sin i Fredrikstad. Den har en prisantydning på 6,9 millioner kroner.
SELGES: Programleder og artist Åge Sten Nilsen har flyttet til Trøndelag og selger dermed boligen sin i Fredrikstad. Den har en prisantydning på 6,9 millioner kroner. Foto: Jon Lundeby / Inviso

Artist Åge Sten Nilsen selger huset sitt

Aristen har gjort trønder av seg, så nå selger han huset sitt i Fredrikstad.

I februar kunne Åge Sten Nilsen avsløre at han skal gifte seg med sin utkårede, 22 år yngre Christine Grande. Artisten fridde nemlig på sin egen 50-årsfest, og bryllupet skal stå til neste år.

Paret bor i Malvik i Trøndelag med Grandes seks år gamle sønn, og det er derfor artisten nå selger den tre etasjer store eneboligen med skjermet bassengområde på Gressvik i Fredrikstad.

– Jeg har blitt trønder fordi jeg fant meg en trønderjente som jeg flyttet inn med i fjor. Da trenger jeg ikke et hus i Fredrikstad, sier Nilsen til TV 2.

Det var Fredrikstad Blad som først omtalte saken.

SKAL GIFTE SEG: Åge Sten Nilsen sammen med forloveden Christine Grande (29) under kjendisgallaen i 2019. Paret skal gifte seg neste år.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
SKAL GIFTE SEG: Åge Sten Nilsen sammen med forloveden Christine Grande (29) under kjendisgallaen i 2019. Paret skal gifte seg neste år. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

6,9 millioner

Boligen til Wig Wam-sangeren har en prisantydning på 6,9 millioner kroner. Boligen, som har et bruttoareal på 379 m², ble lagt ut for salg i pinsehelgen.

I 22 år har Nilsen, som er fra nabokommunen Sarpsborg, bodd på Gressvik i Fredrikstad. Han flyttet inn i boligen som nå er til salgs i 2010.

– Det er litt vemodig å flytte. Her har jeg mange gode minner. Men hva gjør man ikke for kjærligheten?, sier artisten.

– Jeg koser meg veldig i Trøndelag og har valgt å fortsette livet her oppe, sier han videre.

Vurderer hyttekjøp

FLYTTER: Åge Sten Nilsen sier han vurderer å kjøpe fritidsbolig i Fredrikstad-område nå som han har flyttet til Trøndelag.
FLYTTER: Åge Sten Nilsen sier han vurderer å kjøpe fritidsbolig i Fredrikstad-område nå som han har flyttet til Trøndelag. Foto: Jon Lundeby / Inviso

Boligen, med 1072 m² stor tomt, går over to etasjer pluss full kjeller. Ifølge annonsen ligger boligen, som ble bygget i 1969, tilbaketrukket med svømmebasseng, grillplass og plass til spise- og avslapningsområder.

Selv om den folkekjære artisten har valgt å flytte til Trøndelag, kommer han ikke til å kutte kontakten med hjemområdet helt.

– Jeg har en mor og far som bor i Sarpsborg, så jeg ser på muligheten for å kjøpe en hytte i Fredrikstad, sier han.