NAKENFOTO: Jennifer Aniston ankommer en filmpremiére TCL Chinese Theatre i Los Angeles, November, 2014.
NAKENFOTO: Jennifer Aniston ankommer en filmpremiére TCL Chinese Theatre i Los Angeles, November, 2014. Foto: Lionel Hahn/Stella Pictures

Auksjonerer bort nakenbilde til koronahjelp

Det svart-hvite fotografiet av en lettkledd Aniston fra 1995 er ikonisk.

Friends-skuespiller Jennifer Aniston (51) har gått sammen med sin mangeårige fotograf Mark Seliger for å auksjonere et fantastisk nakenfoto av skuespillerinnen til inntekt for koronakrisen.

Lettkledd foto

Det svart-hvite portrettet fra 1995 er et av Anistons mest ikoniske bilder, der Hollywood-stjernen poserer elegant - naken, med bena i kors.

Så langt er det høyeste budet på bildet 62.000 norske kroner.

Aniston benektet ikke for at bildet ble tatt på 90-tallet, og la ut en post på Instagram som viser fotograf Seliger som jobber i mørkerommet med det ikoniske nakenbilde.

Viser omsorg

100 prosent av salgsinntektene vil gå til NAFClinics, en organisasjon som gir gratis koronavirus-testing, og omsorg og medisinsk hjelp til folk uten helseforsikring.

– Takk igjen til Markus for at han lot meg være en del av dette, skrev hun på Instagram.

Hjemme i karantene

Aniston har vært i karantene hjemme i Beverly Hills siden TV- og filmproduksjonen ble stoppet i Hollywood på grunn av pandemien.

Jennifers Anistons svært etterlengtede Friends-gjenforening, som skulle ha premiere på HBO Max, måtte utsettes da koronakrisen slo til. Ny dato er ennå ikke fastsatt.