IKKE ENIG OM NY KONTRAKT: Djurgårdens sportssjef tror midtbaneprofilen Fredrik Ulvestad kan forsvinne.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
IKKE ENIG OM NY KONTRAKT: Djurgårdens sportssjef tror midtbaneprofilen Fredrik Ulvestad kan forsvinne. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Tror norsk profil forsvinner: – Det blir vanskelig å komme til enighet

Fredrik Ulvestads (27) kontrakt med Djurgården går ut om seks måneder. Sportssjef Bosse Andersson sier partene sliter med å komme til enighet om ny kontrakt.

– Det er klart at vi har en dialog gående, men jeg tror det blir vanskelig å komme til enighet. Det er også vanskelig for spillerne å vite hvordan framtiden kommer til å se ut, sier Andersson til Aftonbladet.

Ulvestad var en av nøkkelspillerne sist sesong for et Djurgården-lag som vant gull. Nordmannen startet hver eneste kamp, og ble kun byttet ut tre ganger.

Nå er framtiden uviss for Ulvestad, men han forteller at han ikke tenker mye på kontraktforlengelse nå.

– Det har ikke vært riktig tid for det nå. Det er vanskelig å vite hvordan markedet reagerer på koronapausen, men akkurat nå vil jeg bare komme i gang med sesongen. Så får vi se hva som skjer, sier Ulvestad.

Allsvenskan starter opp igjen 14. juni med strenge restriksjoner.

– Jeg kjenner meg i bra form, så jeg gleder meg til å komme i gang. Det har vært mentalt tøft med den lange pausen og oppkjøringen, opplyser nordmannen.

Ulvestad har tidligere vært i Aalesund, Burnley og Charlton. Han fikk to Premier League-kamper i 2014/15-sesongen med Burnley. 1992-modellen har tre A-landskamper for Norge.

(©NTB)