LØGNER? Kylie Jenner skal ikke lenger være milliardær og skal ha løyet om suksessen sin i årevis, hevder anerkjent amerikansk magasin.
LØGNER? Kylie Jenner skal ikke lenger være milliardær og skal ha løyet om suksessen sin i årevis, hevder anerkjent amerikansk magasin. Foto: Ethan Miller/ AFP

Beskylder Kylie Jenner for løgner – ikke lenger milliardær

Kylie Jenner er ikke lenger milliardær, hever det kjente amerikanske forretningsmagasinet Forbes – som påstår Jenner har løyet og manipulert tall.

Det kjente amerikanske forretningsmagasinet Forbes gikk fredag ut og beskyldte Kylie Jenner for å ha forfalsket skattedokument, for å virke rikere enn hun egentlig er.

Tidligere i år solgte Kylie Jenner halvparten av sitt kosmetikkselskap. Men det som står med liten skrift i avtalen avslører at hun har blåst opp størrelsen og suksessen til selskapet i åresvis, skriver Forbes.

Jenner (22) ble i fjor utnevnt, av samme magasin, til «Den yngste selvskapte milliardær noensinne», med en formue på litt under 900 millioner amerikanske dollar.

Giganttransaksjon

Penger hun har tjent opp via selskapet Kylie Cosmetics.

I januar i år solgte Jenner 51 prosent av kosmetikkselskapet til skjønnhetsgiganten Coty, for 1,2 milliarder dollar.

Transaksjonen var en av de største en kjendis har foretatt gjennom tidene, skriver Forbes.

Men det som står med med liten skrift i avtalen avslører mindre smigrende sannheter om stjernen.

Godt bevart hemmelighet

Registreringer publisert av børsnoterte Coty det siste halve året, avslører en av Jenner-familiens best bevarte hemmeligheter: Kylies virksomhet er betydelig mindre og mindre lønnsom enn familien har brukt åresvis på å få folk til å tro.

— Det er rimelig å si at alt Kardashian-Jenner-familien gjør er overdimensjonert sier aksjeanalytiker Stephanie Wissink og legger til «for å være en merkevare, må man være større enn man er».

Basert på denne nye informasjonen, i tillegg til de økonomiske virkningene av Covid-19, mener Forbes nå at Kylie Jenner ikke er en milliardær.

Forbannet

Mens sosiale medier koker over påstandene til Forbes, virker Kylie Jenner selv overrasket.

Hun svarer på anklagene ved å twitre at magasinet har publisert unøyaktige uttalelser og provoserende antagelser.

Jenner skriver: «Jeg har aldri bedt om noen tittel eller løyet for å komme dit noen gang».

Hun avslutter med: «Jeg kan nevne 100 ting som er mer viktige akkurat nå en å fikse på hvor mye penger jeg har».