Vegard Forren trives på Brann stadion. Nå er det mulig at han blir Brann-spiller.
Vegard Forren trives på Brann stadion. Nå er det mulig at han blir Brann-spiller. Foto: Marit Hommedal

Brann er interessert i å hente Vegard Forren

Bergenserne diskuterte saken torsdag kveld.

Midtstopper Vegard Forren (32) har inngått sluttpakkeavtale med Molde etter å ha stått frem med gamblingproblemer og kan nå gå gratis til en annen klubb.

Det har fått alarmklokkene til å ringe hos Brann, som er ute etter å erstatte stopperbautaen Vito Wormgoor.

TV 2 får bekreftet fra sikre kilder at Brann er interessert i å hente Vegard Forren og diskuterte saken torsdag kveld. Ingen i kubben vil gi noen offentlig kommentar om en mulig signering.

Spilleren selv er veldig positiv til rødtrøyene i Bergen.

– Brann er en spennende klubb. Det er selvfølgelig et interessant alternativ dersom de ønsker meg. Det er den stadion jeg liker best å spille bortekamper på, i tillegg til Lerkendal, sier Forren til Romsdals Budstikke fredag.

Ingen i Forren-leiren vil snakke med TV 2 om saken fredag.

– En av de beste i Norge

TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen tror det kan bli flere som melder sin interesse.

– Det blir spennende å se hvem som plukker opp Vegard Forren nå, for sportslig sett er han en av de beste midtstopperne vi har i Norge, mener Mathisen.

I et åpenhjertig intervju med TV 2 mandag fortalte Forren om gamblingproblemene han har slitt med i 15 år. Han skal blant annet ha lånt penger fra Molde-spillernes botkasse, og enden på sagaen ble at Forren og Molde gikk hver til sitt torsdag.

– Jeg både håper og tror han har lært mye av det han nå har vært igjennom, og nå er alle oppmerksom å det, så da er det sånn sett vanskeligere å skjule, sier Jesper Mathisen.