Disse populære klossene ble løsningen da korona ødela musikkvideoen

GOD KVELD NORGE (TV 2): Artist Vidar Villa skulle lage musikkvideo til låta si «Pappa sin båt» med fest og yacht, men på grunn av korona ble planene lagt på is. Så kom de på en helt ny idé. Se premieren på videoen her.

Artist Vidar Villa (30) har sluppet sin nye låt «Pappa sin båt», som handler om Bærumkulturen med mye penger, fester og, ja, pappa sin båt. Planene for musikkvideoen var allerede klare:

– Vi hadde tenkt til å stage det i en video med en stor yacht og fyre i gang med en stor fest på båten, men det ble litt annerledes når korona kom, sier Villa til God kveld Norge.

– Sykt lang tid

På grunn av smittevernstiltak mot korona var det ikke aktuelt å gjennomføre innspillingen til musikkvideoen med en stor fest på en båt.

Da måtte de tenke nytt, og tok tak i noen klosser som de fleste har et godt forhold til.

– Vi var innom mange ideer, men klikket veldig på ideen med Lego. Alle er glad i det, og det er noe nostalgisk med Lego, forklarer Villa og legger til:

– Vi tenkte vi kunne lage noe kult ut av det, og det ga oss mange muligheter.

30-åringen forteller at det tok lang tid å lage musikkvideoen med Lego men at de er fornøyd med resultatet.

– Vi bruke fem hele dager, så det tok sykt lang tid, ler han.

«PAPPA SIN BÅT»: Musikkvideoen til Vidar Villa sin nye låt ble avlyst på grunn av korona, da tok de heller i bruk legoklosser for å lage videoen.
«PAPPA SIN BÅT»: Musikkvideoen til Vidar Villa sin nye låt ble avlyst på grunn av korona, da tok de heller i bruk legoklosser for å lage videoen.

For å få tak i alle legoproduktene som er brukt i musikkvideoen har de sett på finn.no, sjekket i Lego-forum og lånt av bekjente som har stor interesse for Lego.

Alternativ sommerturne

Korona har ikke bare fått dem til å tenke kreativt rundt musikkvideoen men også rundt sommerturneen.

Villa hadde egentlig en festivalsommer foran seg, men ettersom den ble avlyst satte de i gang en egen turné. Da ble det en båt-turné.

– Det er kjipt å gå glipp av festivalsommeren, men vi har alltid hatt en drøm om å leie en båt og bare følge kysten og ha konserter alle stedene på veien, sier artisten.

Det får de gjennomført i år ettersom festivalene alltid har kræsjet med drømmen tidligere. De har allerede booket 30 konserter i forskjellige havner langs kysten.

– Det blir hektisk, men gøy, sier Villa.