Slik fant Aaron Ford Mustangen sin forleden dag. Med sinna lapp på ruta og med byggskum i eksosrørene. Foto: Faksimile fra Facebook.
Slik fant Aaron Ford Mustangen sin forleden dag. Med sinna lapp på ruta og med byggskum i eksosrørene. Foto: Faksimile fra Facebook.

Ble lei av naboens bråkete bil – nå går krangelen verden rundt

Her er det noen som har gått drastisk til verks.

Det er så rart med motorlyd. For noen av oss er det musikk og man kan ikke få nok av den. Jo høyere – jo bedre. Bare tenk på den vakre sangen fra en litt små-sinna V8-motor. Det er mer enn nok til å gi gåsehud

Mens andre har det stikk motsatt. De kan "reise bust" og bli skikkelig forbannet. Det fikk amerikanske Aaron Robinson forleden oppleve. Han er tydeligvis er fyr som er over gjennomsnittet glad i bil og motor. Og hankjører til vanlig en Ford Mustang.

En bil han er stolt av og har flere bilder av på Facebook-siden sin. Tydeligvis med et sports-eksosanlegg montert, som gir litt ekstra gromlyd.

– Fiks eksosanlegget!

Til en nabos store fortvilelse. Denne naboen var såpass vred at vedkommende valgte å gå ganske drastisk til verks.

Dette postet Aaron på Facebook-siden sin forleden dag. Siden har det tatt helt av med delinger og kommentarer.
Dette postet Aaron på Facebook-siden sin forleden dag. Siden har det tatt helt av med delinger og kommentarer.

Aaron fant nemlig en lapp på bilen sin en morgen. Der sto følgende å lese:

– Endelig fant jeg deg! Du har nå 14 dager til å få satt tilbake det originale eksosanlegget på bilen.

Men det stopper ikke der. Beskjeden fortsetter i et truende tone:

– Legg deg ikke ut med oss, da vil du komme til å angre. Vi oppfordrer deg til å ringe politiet eller å få satt opp videoovervåkning.

Beskjeden slutter kort og godt med:

– Fiks eksosanlegget!

Naboen har også hjulpet Aaron et stykke på vei med å få bilen til å gå litt stillere. Eksosrørene på Mustangen var nemlig fylt med byggskum!

Aaron har anmeldt dette som trusler og hærverk til politiet. Akkurat hvordan dette ender vet vi ikke noe om ennå. Men at temperaturen er rimelig høy er det liten tvil om.

Den bilen som ikke blir tøffere av dette – den finnes ikke!

Har tatt helt av

Aaron delte bildene på Facebooksiden sin. Etter det har det tatt helt av med kommentarer og delinger. Nå går nabokrangelen verden rundt.

Denne krangelen er også et godt eksempel på hvorfor Ford har utstyrt sine litt heftigere biler, Mustang inklusive, med en såkalt "stille-innstilling" for eksosanlegget.

Det er heller kanskje ikke helt uten grunn at EU nylig innførte nye og strengere krav til hvor mye biler skal få lov til å bråke. Til stor frustrasjon for de som setter pris på heftig motorlyd.

Men garantert til glede for andre. Som da kan bruke byggskummet sitt til det som det egentlig er ment til ...

Les også: Forbyr morobiler å lage lyd: – Dette er bare trist!

Video: Glad i skikkelig eksoslyd? Da MÅ du høre denne!