TAUS: Amalie Iuel ønsket ikke å si noe om forholdet til Aksel Lund Svindal da hun møtte pressen sammen med Therese Johaug på Bislett tirsdag.
TAUS: Amalie Iuel ønsket ikke å si noe om forholdet til Aksel Lund Svindal da hun møtte pressen sammen med Therese Johaug på Bislett tirsdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen

Iuel taus om forholdet: – Privatlivet er privat

Amalie Iuel (26) ønsket ikke å kommentere forholdet til Aksel Lund Svindal (37) da hun møtte pressen på Bislett.

– Jeg har egentlig sagt det jeg vil si om den saken. Jeg har egentlig ikke så mye mer å si, sier Amalie Iuel om forholdet til Aksel Lund Svindal på en pressekonferanse i forbindelse med Impossible Games på Bislett.

Hekkeløperen bekreftet overfor VG på nasjonaldagen at hun og den tidligere alpinisten er blitt kjærester. Heller ikke da ønsket hun å kommentere forholdet utover bekreftelsen.

– Jeg tenker at det er min sak, sier Iuel til TV 2.

På fellesseansen avviste Iuel to ganger å snakke om forholdet.

– Jeg har egentlig sagt det jeg vil si om saken, sier Iuel.

– Privatlivet er privat, sier 26-åringen i intervjuet med TV 2.

Den opprinnelige planen var at Iuel skulle løpe 200 meter hekk under Impossible Games torsdag 11. juni, men det blir i stedet 300 meter hekk.

Iuel skal løpe mot Léa Sprunger (Sveits) og Sara Slott Petersen (Danmark).

– Det blir veldig, veldig tøff konkurranse. Jeg blir underdog så det er veldig vanskelig å si hva jeg forventer. Jeg håper på et godt løp og at alle forbereder seg godt, selv om det har vært vanskelige tider. Jeg har så vidt pratet med Sara. Det har vært tiltak i Danmark også. Det har blitt en annen type trening, men jeg håper alle kan stille forberedt og på et godt nivå, sier Amalie Iuel til TV 2.

Se dette innlegget på Instagram

🇳🇴☀️🍦

Et innlegg delt av Amalie Iuel (@amalieiuel)