GJENFORENING: Courtney Cox, Jennifer Aniston og Lia Kudrow møtes på SAG-AFTRA Foundation's 4th Annual Patron of the Artists Awards, november, 2019.
GJENFORENING: Courtney Cox, Jennifer Aniston og Lia Kudrow møtes på SAG-AFTRA Foundation's 4th Annual Patron of the Artists Awards, november, 2019. Foto: Gregg Deguire/Scanpix

Friends-stjernen:
– Slik blir gjenforeningen

Lisa Kudrow (56) forsikrer fansen om at koronasituasjonen ikke skal ødelegge for den planlagte gjenforeningen.

Alt var klappet og klart for en etterlengtet møte med Friends-gjengen, men koronasituasjonen satte en stopper for tv-festen.

Ny dato

Fansen kan nå slappe helt av. Lisa Kudrow (56) forsikrer alle om at det likevel kommer til å bli noe av.

– Vi har akkurat spikret en ny dato. Når vi nærmer oss, får vi se om det lar seg gjøre, sier superstjernen til Aftonbladet.

De seks skuespillerne David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox , Jennifer Aniston and Matt LeBlanc, uder Emmy Awards, september, 2002.
De seks skuespillerne David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox , Jennifer Aniston and Matt LeBlanc, uder Emmy Awards, september, 2002. Foto: Reed Saxon/Scanpix

Hemmelighetsfull

Nyheten om gjenforeningen med de seks skuespillerne Jennifer Aniston (51), Courteney Cox (55), Lisa Kudrow (56), David Schwimmer (53), Matt LeBlanc (52) og Matthew Perry (50) tok fyr tidligere i år.

Da det ble klart at det ikke handlet om nye episoder, men bare en reunion i et tv-studio hvor skuespillerene skulle mimre gjennom de ti årene med Friends, roet det seg litt ned.

– Det handler ikke bare om minnene. Det blir andre saker også, men jeg skal egentlig ikke prate noe om dette, sier en hemmelighetsfull Kudrow til Aftonbladet.

– Vi skal få det til

Gjenforeningen er en engangsgreie for å hylle tv-serien som var utrolig populær da den ble sendt i årene 1994 - 2004. En stund vurderte man å gjøre programmet som en videokonferanse, men det ble umiddelbart nedstemt av de seks Friends-stjernene.

– Vi hadde kommet langt i planleggingen, da vi var nødt til å kaste inn håndkléet. Men vi skal få det til. Alle skuespillerene hadde holdt av opptaksdagen, forteller Kudrow.

Hylle TV-serien

På spørsmål om hun kan røpe litt mer om hva som venter Friends-fansen, sier hun:

– Dere kommer til å se oss mimre og hylle serien, og får høre mer om hva som skjedde i kulissene. Det er slike ting jeg tror ingen har hørt noe om tidligere. Endel av oss husker ikke episoder likt, så det blir morsomt når vi skal prøve å se tilbake. Selv husker jeg nesten ingenting, avslutter Kudrow.

Skal hjelpe strømmetjeneste

Til tross at store summer utbetales til «Friends»-gjengen, er planen at det skal tjene WarnerMedia godt i lengden. Spesialepisoden skal nemlig være med på å rekruttere abonnementer til den kommende strømmetjenesten HBO Max, som finansieres av WarnerMedia.