KONA PÅGREPET: Arseal-spiller Sead Kolasinac' kone ble stoppet med en elektropistol på en flyplass i London på vei fra Frankfurt.
KONA PÅGREPET: Arseal-spiller Sead Kolasinac' kone ble stoppet med en elektropistol på en flyplass i London på vei fra Frankfurt. Foto: John Sibley

Fotballfrue pågrepet med våpen på flyplass

– Dette er en misforståelse, sier en talsperson.

Kona til Arsenal-spiller Sead Kolasinac, Bella, ble nylig pågrepet på London Biggin Hill lufthavn etter å ha landet med et fly fra Frankfurt.

Med seg i bagasjen hadde fotballfruen et elektrosjokkvåpen som gikk til anskaffelse av etter at Kolasinac og Arsenal-kamerat Mesut Özil ble truet med kniv i London i fjor sommer. Ranerne ble jaget bort av Kolasinac.

Bella skal ifølge The Sun ha hatt tillatelse til å ha elektrosjokkvåpenet i Tyskland etter hendelsen, men tillatelsen gjelder ikke i Storbitannia

– Dette er en misforståelse. Elektrosjokkvåpenet var i bagasjen, men hadde ikke batterier, sier en talsperson for Kolasinac til The Sun.

Import av ulovlig våpen kan straffes med seks måneder i fengsel. Bella Kolasinac ble løslatt mot kausjon.

Se dette innlegget på Instagram

🔜❤️🔙 can’t wait 😻 @seadk6

Et innlegg delt av Susubelle Kolašinac (@bellakolasinac)

Bella skal ifølge talspersonen ha søkt om å få importert våpenet.

– Dessverre var hun i luften med telefonen avslått da hun mottok svaret om at det var ulovlig, sier talspersonen til den engelske tabloidavisen.

Tollerne skal ha vært klar over våpenet da fotballfruen landet i London.

– Hun klarerte det ikke i tro på at hun ikke hadde gjort noe galt. Disse enhetene kan bæres lovlig i en veske i Tyskland dersom eieren har tillatelse. Hun veldig opptatt av sikkerheten etter hva som skjedde med Sead og Mesut, sier talspersonen til Kolasinac.

Bare noen få uker senere etter den første episoden med knivtrusselen opplevde Kolasinac og Özil en ny hendelse.

To personer ble i august i fjor pågrepet etter å ha oppsøkt Özil ved tyskerens hjem i London. De tilsto ran og ble dømt til ti år i fengsel.

Arsenal skal ha tilbudt de to stjernene psykologhjelp etter hendelsene.

Se dette innlegget på Instagram

💀🔮 MY BOO 👻

Et innlegg delt av Susubelle Kolašinac (@bellakolasinac)