Drømmemål fra tidligere KBK-spiller da B36 utklasset Skála

Oransjetrøyene Skála overrasket alle da de tok ledelsen, men det tok ikke lang tid før favorittene fra Tórshavn svarte.

B36 – Skála 62

Se drømmemålet til Meinhard Olsen i vinduet over!

Det var ventet at B36 skulle feie over Skála da lagene møttes lørdag ettermidag. Men gjestene sjokkerte samtlige som hadde tatt turen til Gundadalur da de etter 16. minutter tok ledelsen ved Andreas Jacobsen.

Oransjetrøyene klarte å holde på ledelsen i ni muntter, men da fikk B36-kaptein Árni Frederiksberg nok og tok ansvar. Etter at han hadde utlignet rant målene inn for hjemmelaget.

Da dommeren blåste lagene inn til pause var stillingen 4-1 til B36. Hvittrøyene fortsatte å kjøre over Skála i den andre omgangen, men fikk ikke nettkjenning før det var spilt 74. minutter. Og det var av den lekre typen.

Tidligere KBK-spiller Meinhard Olsen driblet seg innover i banen og fra hjørnet av 16-meteren hamret han ballen i det lengste krysset. Men det var ikke over.

Ti minutter senere var B36-keeper Símun Rógvi Hansen klumsete da han laget straffespark. Niels Danielsen viste ingen nåde og la ballen enkelt i hjørnet.

Men det som skulle være en vitamininnsprøytning for bortelaget varte ikke lenge. Minuttet senere var Meinhard Olsen nok engang på farten. Fra nøyaktig samme posisjon som han scoret valgte han denne gangen å sentre til Ragnar Samuelsen som la ballen i mål. Dermed var det 6-2 til hjemmelaget.

I kampen mellom ÍF Fuglafjørður og KÍ Klaksvík ble det heller ikke så spennende. Blåtrøyene fra Klaksvík hadde få problemer med å slå fjorårets tabelljumbo.

Resultatet ble til slutt 4-1 til KÍ.