Madrid, Spania 20191123. 
Martin Ødegaard i aksjon for Real Sociedad under storkampen mot Real Madrid på Santiago Bernabéu i Madrid. Ødegaard, som er utlånt til Real Sociedad fra Real Madrid, spilte hele kampen mellom de to spanske La Liga klubbene. Kampen endte 3-1 til Real Madrid.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Madrid, Spania 20191123. Martin Ødegaard i aksjon for Real Sociedad under storkampen mot Real Madrid på Santiago Bernabéu i Madrid. Ødegaard, som er utlånt til Real Sociedad fra Real Madrid, spilte hele kampen mellom de to spanske La Liga klubbene. Kampen endte 3-1 til Real Madrid. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: Heiko Junge

La Liga har fått grønt lys - kan starte allerede 8. juni

Allerede om litt over to uker kan den spanske ligaen være i gang.

Spanias statsminister Pedro Sánchez bekreftet lørdag at La Liga har tillatelse til å starte opp igjen allerede 8. juni.

Det sa han under en pressekonferanse lørdag ettermiddag.

– Spania har gjort det de skal, nå åpner det seg nye horisonter for alle. Tiden er inne for å gjenopprette mange av de daglige aktivitetene, blant andre La Liga, sier statsministeren ifølge Marca.

Spania gjør flere store endringer på restriksjonene og åpner også for turisme i sommer.

– Det vanskeligste er overstått, vi ser enden av tunnelen nå. Den spanske befolkningen har vært formidabel, sier statsministeren.

Martin Ødegaard og Real Sociedad ligger for øyeblikket på fjerdeplass, noe som gir dem muligheten til å kvalifisere seg til Champions League neste sesong.

Barcelona troner øverst på tabellen med 58 poeng, mens Real Madrid er hakk i hæl med 56 poeng. Det gjenstår elleve seriekamper i La Liga.