KJØRER EGEN STIL: Serge Aurier ser ikke ut til å bry seg særlig om myndighetenes råd og retningslinjer.
KJØRER EGEN STIL: Serge Aurier ser ikke ut til å bry seg særlig om myndighetenes råd og retningslinjer. Foto: John Sibley

Tottenham-profil tatt med buksene nede for tredje gang

Nå vil London-klubben etterforske Serge Auriers siste påfunn.

En rekke Premier League-spillere har hatt problemer med å følge myndighetenes korona-råd de siste månedene.

Tottenhams Serge Aurier seiler frem som en av verstingene i klassen. Høyrebacken ble nylig tatt med buksene nede for tredje gang.

Aurier la ut et bilde av seg selv sammen med en barberer etter hårklipp. Problemet? Ingen frisører åpner før 4. juli, og hjemmebesøk er forbudt, skriver BBC.

Nå har Tottenham bestemt seg for å etterforske omstendighetene rundt episoden. Selv virker ikke den omstridte høyrebacken å se veldig alvorlig på saken. På sin Instagram-story noen timer senere skriver han at både han og frisøren hans «er negative», og mener trolig at de har testet negativt for koronaviruset.

– Så slutt å snakke og ta på masker og hansker når dere kommer for å ta bilder på treningsanlegget. Det er en del av regelverket òg, skriver Aurier, etterfulgt av et blunkefjes.

I april måtte Aurier beklage da han og lagkompis Moussa Sissoko trente sammen utendørs. Aurier la til og med ut treningsvideo på Instagram. Aurier la også da ut en video hvor han trente med en venn.

Tottenham-manager José Mourinho måtte også beklage da han tok med noen av spillerne for å trene i en park.

Det er ikke bare i Spurs at spillerne sliter med disiplinen.

Ifølge Daily Mirror inviterte Evertons Moise Kean til fest i sin leilighet i Cheshire. Kean skal ha filmet festen og delt videoen på en privat Snapchat-gruppe. Den viser blant annet kvinnelige gjester som deler ut lapdance.

Manchester City-spiller Kyle Walker la seg flat etter å ha arrangert fest med eksortepiker, mens Aston Villa-stjernen Jack Grealish kolliderte med to parkerte biler da han var på vei hjem fra fest. Det straffet seg økonomisk.