NY FILM: Reese Whiterspoon er igjen klar for å bekle rollen som den blonde advokaten Elle Woods. Her fra premieren av den andre filmen i 2003.
NY FILM: Reese Whiterspoon er igjen klar for å bekle rollen som den blonde advokaten Elle Woods. Her fra premieren av den andre filmen i 2003. Foto: Roland Magunia

Gjør comeback i ikonisk rolle etter 17 år

Reese Witherspoon bekrefter at arbeidet med en tredje film om den blonde advokaten Elle Woods er i gang.

I 2001 slo den amerikanske skuespilleren Reese Witherspoon gjennom for alvor i rollen som den blonde college-jenta Elle Woods som bestemmer seg for å studere juss ved Harvard i et tappert forsøk på å vinne tilbake kjæresten sin.

Legally Blonde ble en enorm suksess, og i 2003 kom oppfølgeren Legally Blonde: Red, White and Blonde.

17 år senere bekrefter endelig Reese Witherspoon at hun gjør comeback i den ikoniske rollen, og at arbeidet med en tredje film er i gang.

«Gode nyheter! Noen ting er bare ment å skje. Jeg er så glad for å annonsere at Mindy Kaling og Dan Goor vil skrive manuset til Legally Blonde 3!», skriver Witherspoon på Twitter.

Kaling er blant annet kjent for sin rolle i The Office.

«Elle Woods er så ikonisk, som beviser at man kan være både jentete og smart på samme tid. Bend and snap people!», skriver Kaling på Twitter og viser til en av de mest kjente scenene fra filmen.

Det er produksjonsselskapet MGM og Witherspoons eget selskap Hello Sunshine som står bak filmen. Den har foreløpig ikke fått en premieredato enda.