MOTIVET: De fire bevæpnede ranerne i Kairo hadde alle på se maske med ansiktet til Liverpool-stjernen Mohamed Salah.
MOTIVET: De fire bevæpnede ranerne i Kairo hadde alle på se maske med ansiktet til Liverpool-stjernen Mohamed Salah. Foto: Jon Super

Fire personer begikk væpnet ran med Salah-masker

De fire ranerne med Mohamed Salah-masker forsøkte å robbe butikk.

I hovedstaden Kairo i Egypt ble fire personer pågrepet tirsdag da de forsøkte å rane en butikk, melder den egyptiske nettavisen Masrawy.

Alle hadde på seg masker med ansiktet til Liverpool-stjernen Mohamed Salah i et forsøk på å skjule identiteten sin.

Masrawy har publisert av de fire ranerne i arresten med hver sin maske av Salah på bordet foran seg.

De fire ranerne forsøkte å stikke av i en bil da sikkerhetsstyrker kom til butikken, men alle ble til slutt pågrepet. Kvartetten var i tillegg til Salah-maskene i besittelse ett våpen og en saks.

Salah har en stor stjerne i Liverpool og hjemlandet. Den tidligere Chelsea- og Roma-vingen slo umiddelbart til på Anfield etter overgangen i 2017. I fjor var han med på å vinne Champions League med klubben.

Denne sesongen ligger Salah an til å vinne Premier League med Liverpool, som står uten seriemesterskap siden 1989/90-sesongen. De røde leder 25 poeng foran Manchester City med ni kamper igjen.

Det er fortsatt usikkert når Premier League kan starte opp igjen, men 12. juni skal være en aktuell dato. Denne uken kan Premier League-klubbene begynne å trene sammen i mindre grupper.